Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRZYSTANEK WOODSTOCK 2017 WYSTARTOWAŁ |
już niedługo :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK 2017 WYSTARTOWAŁ |
Leczę grzyba na okrągło.
|
|
|
Autor: Takos (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-07-11 18:11 Łomza-to zagłębie PiSu więc skąd to zaskoczenie? przypominam, że PO ma u nas większość, więc nie pier.dol. jestem za PiS, a maturę napisałem na czwórki i piątki. ty nawet nie umiesz prawidłowo posługiwać się przecinkami. w jednym zdaniu zrobiłeś trzy błędy (ortograficzny, interpunkcyjny i składniowy nawet). ucinam ten OT.
|
|
Oj tam megan :) Jak ty od razu wszystko czarno widzisz :):) rudy błazen z druhem
|
|
Znaleziono pęk kluczy na Osiedlu Maria ( Ulica Piaski ). Do kluczy doczepiony był żółty breloczek. Tel: 517433296 "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Mam ogromną prośbę. Czy mógłbyś nie obrażać czyjejś religii, m.in. mojej? Dla Ciebie może i złom, dla mnie pomniki upamiętniające Wielkiego Polaka, za przyczyną którego np. obalono komunistyczny reżym.
|
|
Dokladnie masz racje. nie znasz sie zupelnie na tym:)
|
|
dzieci dzieci .. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
@ WisniowY a wiesz że te węgielki, kokosowe jest bardzo trudno rozpalić, od zapalniczki to niemożliwe, nad palnikiem gazowym b. czasochłonne i trudne, jedynie to na płycie kuchenki elektrycznej (takiej starego typu), ale jak już to naprawdę warto. Palą się stosunkowo długo ok.1,5 godz. i nie zmieniają smaku tytoniu. Ja kupuję w Wa-wie, w Łomży to chyba nie ma .
|
|
powitać wszystkich ;) co tam?jak wieczór mija? http://www.youtube.com/watch?v=aszVD73SgvU&feature=youtu.be się biedulek wysłowić nie może :D żeby żeby....no ten żeby no...hahaha ;))) Niech moc będzie z Wami
|
|
byl wypadek,zjezdzają sie kolejno sluzby ratownicze , lekarz udziela pomocy medycznej, straz pozarna neurtalizuje wycieki, policja zabezpiecza miejsce i organizuje objazd,a po pół godz pojawia sie straz miejska i wypisuje mandat za parkowanie w rowie -tyle tylko potrafią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |