Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wojna ? |
W życiu nie przypuszczałem, że to zrobię, ale muszę :) Zgadzam się z Tobą, Ptysiu, niestety, ale tym razem masz rację :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wojna ? |
Pedalami to mozesz swoich kolezkow nazywac, dupku. Watpie zeby w naszym nietolerancyjnym (przez takich tepych chamow jak Ty) kraju doszlo kiedy kolwiek do takiej sytulacji gdzie dwuch geji obsciskuje sie na ulicy-zapewne ktos by im spuscil za to lomot. Oczywiscie dla mnie tez byloby to niesmaczne i zeczywiscie nie chcialbym zeby patrzyl na to moj syn(ale czy legalizacja zwiazkow homoseksualnych jest rownowazna z tym,ze wlasnie tak sie bedzie dzialo). Ja juz koncze dyskusje na tym forum, bo nie ma sensu rozmawiac z takimi idiotami jak MRS-do nich i tak nic nie dociera.....
|
|
hehe, jasna sprawa ptysiu91, poszukamy punciaka, ale bardziej wolałbym znaleźć tą Panią Instruktor...;)))
|
|
Poszukamy tego i tego hehe apostata
|
|
>"Widziałem przypadek jak właśnie w Kia Rio pękła tylna szyba.... ot tak >sobie pękła. Nikt niczym w nią nie rzucił, nie było nagłego skoku >temperatury itp. itd. Sam się wielce zdziwiłem. Rozsypała się w drobny >mak. Sama z siebie. Mnie tylko przestraszyła:)" a słyszałeś kiedyś że buda smaochodu cały czas pracuje?ja widziałem jak pekła syzba na zakrecie, w samochodzie Polonez, albo porozmawiaj z właścicielami Skody Faworytki Ci to coś wiedza o pękaniu szyb :P Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
następne spotkanie pewnie jak sie umówimy :) sa jakieś propozycje? rudy błazen z druhem
|
|
bolek i lolek albo wilk i zajac
|
|
rondo imienia teatru lalki ;D hahahaha
|
|
Ktos kiedys o nas powiedzial, ze umiemy umierac za kraj, ale nie umiemy dla niego zyć. Brawo Benia*. Kiedyś na 11 listopada kilku gnojków zerwalo z mojego bloku flage narodowa i ja spalili. Zal mi ich i naszego kraju majacego takich obywateli. Pozdrawiam
|
|
:)
|
|
|
Dzwoniłem do brata z Białego, poweidział mi ze to nie z jego szkoly tylo z liceum elektrycznego. Maja pielgrzymkę archidiecezjalną maturzystów. Również dołączam się do szczerych wyrazów współczucia. rudy błazen z druhem
|
|
Tragedia! az strach gdzies sie ruszyc . [*] [*]
|
|
z tego co wiem do blue connect to lipa.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
W dzisiejszej Gazecie Współczesnej p.Bazydło zajął się tematem smrodu. Artykuł jest na poziomie... mniejszych stanów stanów mniejszych. Wynika z niego, że smród musi się powtórzyć, aby strażnicy zawiadomili inspektorat ochrony środowiska, jakby nie powtarzał się od lat. Zawsze w nocy, co wskazuje na nielegalność procederu. A swoją drogą, dlaczego straż nie sprawdziła chlewni przy Szosie do Mężenina skoro "sprawdziła wszystkie tropy"? Wystarczy tamtędy przejść z w miarę drożnym narządem węchu. To SKANDAL, żeby przez lata bezkarnie zanieczyszczać powietrze!!!i skandal, żeby metodami "jedna pani drugiej pani" załatwiać w 21 w. problem.Co robi inspektorat? czeka na zgłoszenia? a gdzie sam mieszka? na księżycu? a może jest wąchający inaczej?
|
|
Jacka i Placka.. na czasie w sumie ;)
|
|
To całe g***o wiesz. To jest dobry internet pod warunkiem, że nie chce się na nim ssać filmów i gier 24h na dobę, a jedynie używac jako stałego kontaktu z np. firmą. Neostrada oczywiście lepsza pod tym względem, ale jeżeli ktoś ma laptopa i musi mieć internet w każdym miejscu (samochodzie, pracy, domu itp) to blueconnect jest dla niego.
|
|
annamira: Ja katoli! Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
chlopa i baby
|
|
baby i lekarza ;d
|
|
Nie ma co Św. Brunona i Św. Marcina "rządzi" :D ps. to tak w zwiazku z okresem wyborczym ;) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
ja proponuje ronda głupoty Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Wyprzedzał a pojazd wyprzedzany nie wiedząc o tym sam też zaczął wyprzedzać spychając autokar pod TIRA. [*] [*]
|
|
taka tragedia aż mi łezki poleciały wyrazy współczucia rodzinom ofiar Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
oj to Cie trafiło chłopie, żeby aż tak? Zbych
|
|
facet odwal się od policji drogowej. Sami załozyliście jej na morde kaganiec poprzez pieprzenie aby uprzedzali was o pracy fotoradarow radarów itp bo chce wam sie zabijac ludzi bezstresowo. Sami drzecie mordy ze za wysokie mandaty. Toscie wyprosili w sejmie taryfikatory i czy biedny czy bogaty czy bardziej winny czy mniej pałci tak samo. Sami drzecie mordy aby pouczac a nie karac efekt taki ,ze za chwile robicie to samo i macie policje w dupie bo frajerzy zamiast przyłożyć to pouczyli. Martwicie sie o swoje dzieci a sami ciągniecie je za ręce przez jezdnie w miejscach jak najbardziej niebezpiecznych wbrew przepisom prawa o ruchu drogowym. Na koniec drzecie mordy ze jest zle ale jak wjedziecie na droge to zachowujecie sie jak hamy i prostaki.
|
|
jak chlew to i obora Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
obora- bydlo
|
|
lepiej neo te blueconnecty itp to są takie do wyslania maila sprawdzenia notowan itd blueconnect w warszawie i wiekszych miastach lepiej dziala niz w mniejszych np Łomża , i wtedy ten internet działa z prędkością 56kbps modem :) więc Neo
|
|
rondo Toma i Jerrego xD Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
witam wszystkich ;-) Z wielką rodnością informujemy, że od tego roku akademickiego w Wyższej Szkole Agrobiznesu w Łomży zacznie funkcjonować klub nurkowy. Wszystkich zainteresowanych tematyką podwodną zapraszamy na prelekcje, pokazy filmów i zdjęć z naszych wypraw. Do zobaczenia w Wyższej Szkole Agrobiznesu ! Pozdrawiamy www.scubadiscovery.pl nar
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |