Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamskiego zamordyzmu ciąg dalszy... |
maruda Dziaduniu trzeba było Twoim porciętom narysować krzyżyk na czole wczoraj ;) Dziś nasz Dziaduniu radosny ,a wczoraj nawet zakalca kalisonów nie spróbował ;) hehe rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamskiego zamordyzmu ciąg dalszy... |
maruda Ma Dziadunio szczęście ,że Twoje galotki Dziadunia lubią :):):) Dobrze ,dobrze niech i tak będzie ;) Kto ma bolączkę niedzielnego poranka to ma ;) hehe enya Ciekawa jestem czy chłopaki oglądali do końca walki ;) _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Moje porcięta:):) Dziadzio już tak ma :):):):) Enya :) Gorączka sobtniej nocy :) I ból niedzielnego poranka jest ściśle ze sobą powiązany :):) Czyli reakcja prawidłowa:):) Niech moc będzie z Wami
|
|
Jakie apteki są czynne w niedziele w Łomży i jakie godziny otwarcia?
|
|
Tutaj o to nie pytaj bo nikt ci nie odpowie:( Podejdź do najbliższej i zobacz na wykazie :) Niech moc będzie z Wami
|
|
Dziadzio też leci zatroszczyć sie o potrzeby jego sublokatorki :):) Ale będzie zaglądał :):):) Niech moc będzie z Wami
|
|
Dyżury aptek 3 lipca APTEKA, ul. Dworcowa 1 (86) 211-16-66
|
|
No i jednak się pomyliłem :( Moje mądre porcięta odpowiedziały :):) Niech moc będzie z Wami
|
|
Dziadunio dbaj o sublokatorkę ;) Kalisony tez będą zaglądać i zwiewać jak to zwiewna ;)hehe Niech moc będzie z Wami
|
|
Moje porcięta:) Muszę dbać bo ona mnie w chłodne noce ogrzewa :):):) rudy błazen z druhem
|
|
robciu Roberto adin...dwa......tri....czetyrie.....pjat....szect......sjem.....wosjem............. djewjat......djesjat...... idziesz spać ;) hehe maruda Jasnowidz ;) hahaha
|
|
Co prawda Dżem jest ok ale nie za bardzo moje klimaty :) A z marmoladą kojarzy mi się tylko wyliczanka z dziecięcych lat :) Bardziej dla mnie jest to : http://www.youtube.com/watch?v=_xSLz07imKk A do tego czarna Jawa ;)
|
|
freszka :):) Bo to moje lata młodości :):):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |