Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego Kaczyńskiemu potrzebna jest ochrona? |
Do czarnasukaczarna walcz o swoje bo ja nie mogę za dużo konfidentów czyha na moje życie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego Kaczyńskiemu potrzebna jest ochrona? |
Kliczko*
|
|
Sun bawimy sie i pozdrawiamy, niewolniku zapraszamy ;) _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
oj no niby wynik łatwo przywidzieć ale co tam można zobaczyć z nudów "walke" ;) a ja miałam iść ale po całym dniu tyrki nie mam juz siły pewnie po jednym piwie bym juz pijana była heheh w sumie z górki do domu bym sie sturlała aleee następnym razem odbije sobie :) _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Meg Jesteś uzależniona od netu?bawiąc się w realu Zaglądać na foruma...
|
|
Pieczywo z piekarni "Gać"jest najlepsze drugiego dnia, a tylko takie tam dają...Poza tym to,co nie zejdzie im z handlu obwoźnego dawane jest do sklepu.Nie ma tam nic ,co jest godne polecenia.Ohyda!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Meg dziękuję udanej zabawy...w sumie i bez tego na pewno udana hehe ;) wolny niewolnik ona chciała tylko pozdrowic nas ;) Niech moc będzie z Wami
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wiem,ale ja bym nawet nie pomyślal o necie,mając tylu znajomków przy sobie.nie mialem niczego zalego na myśli.a Ty następnym razem to sobie Odbijesz,czy Odpijesz?hehe(bis)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |