Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy pis wyprowadzi Polskę z UE? |
ej że???? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy pis wyprowadzi Polskę z UE? |
robciu Hary z Tybetu ma na to jakieś mikstury tajemne ?
|
|
a czekaj czekaj a gdzie ty się zagapiłaś??? no szybciutko pisz....:))) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
hmmm kali....???? jego ręce leczą wszystkoooooo...:)) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
robciu Szukałam dla Mr.Wladeczek drapaczki do jajek ;) Autor: Mr.Wladeczek (---.elomza.pl) Data: 02-07-11 15:09 Życie to nie je bajka, nie podrapie cie po jajkach Autor: dziadka_kalesony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 02-07-11 15:15 Mr.Wladeczek Mr.Wladeczek Mr.Wladeczek może taki gadżet Tobie się przyda ;) http://www.nokaut.pl/gadzety/drapaczka-do-jajek-dla-dzentelmena.html
|
|
Treść jest ukryta
|
|
TOP, STUDIO BAND
|
|
NAUKA JAZDY JANUSZ TOCZKO - POLECAM!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kszysio
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Że niby umówić się z nią na sexparty?Nie,dziękuję.
|
|
Nie wywołuj wilka z lasu, lis ścigany zawsze siedzi pod krzakiem i serce mu ledwo bije, a pod ostrzałem to już wogle :)
|
|
Jest super miejsce w Morgownikach nad Pisą pod Wiatą, z tego co sie oriętuję trzeba wcześniej zgłosić w Nadleśnictwie, naprawdę polecam „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
do andy c mnie nie ma juz na tym forum jetem na innych www daje ogloszenia o pawle z navary bo admin jest glupi nie lubie glupich ludzi łap andy c http://www.ogloszenia.moja-ostroleka.pl/pawel-bialobrzeski-z-czarnej-nawary-we-de-laval-lomza,240735.html do andy c nie mam czasu byc na tym forum daje ogloszenia o pawelku to wszystko i paczki robie on wie kim jest?chyba nie.
|
|
dziadzie jeden,biedny studenciku,ciesz się że ci ojczulek auto dał do tej Wawy
|
|
Do czarnasukaczarna damy rade zjem naware i kogoś tam kogo chcesz ?
|
|
do andy c mnie nie ma juz na tym forum jetem na innych www daje ogloszenia o pawle z navary bo admin jest glupi nie lubie glupich ludzi łap andy c http://www.ogloszenia.moja-ostroleka.pl/pawel-bialobrzeski-z-czarnej-nawary-we-de-laval-lomza,240735.html do andy c nie mam czasu byc na tym forum daje ogloszenia to wszystko i paczki robie on wie kim jest?chyba nie.
|
|
do andy c mnie nie ma juz na tym forum jetem na innych www daje ogloszenia o pawle z navary bo admin jest glupi nie lubie glupich ludzi łap andy c http://www.ogloszenia.moja-ostroleka.pl/pawel-bialobrzeski-z-czarnej-nawary-we-de-laval-lomza,240735.html do andy c nie mam czasu byc na tym forum daje ogloszenia to wszystko i paczki robie on wie kim jest?chyba nie.
|
|
Do czarnasukaczarna nie wiem czy admin kasuje twoje posty ?
|
|
Witam Bandę Kalisonów :):):) W szczególności bandziorów którzy byli na wczorajszym spotkaniu :):):) Pozostałych również ;) http://www.youtube.com/watch?v=N-OLHFb7jRc&feature=related
|
|
Powitać całą bandę :):):) http://www.youtube.com/watch?v=ktfwc5KUFCk Napewno o wiele zdrowsze:):):):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
hahahahahahahaha Jego przewodnim Mottem powinno byc : Hary z Tybetu oszałamia :):):):):)
|
|
enya To winko następnym razem ;) Kalisony lubią czasem zimne piwko wypić ;) Migrena z innego powodu ;) Niech moc będzie z Wami
|
|
andreo, zostań przy wyrabianiu chleba, masz tam ciepło, na mące w nocy się przekimasz, bo do biznesów ewidentnie się nie nadajesz...
|
|
|
Tylko jak tu się podnieść do pionu, iść do garażu po samochód i jeszcze udawać, że nic nie boli? :-) Dziadziu...jakieś porady? Kalisonki - tak - słyszałam, że samochwała dostał wp... ;-)) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
@D.... przedewszystkim dowiedz się co to jest PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW, bo to co napisałeś JEST ŻENUJĄCE:( mylisz pojęcie wydłużanie włosów a PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW. Właśnie dlatego zadałam pytanie czy ktoś zna salon fryzjerski w województwie podlaskim który posiada w swojej ofercie przedłużanie włosów na ultradźwięki najnowszą metodą, gdzie zgrzewy są minimalne, i prawie niewyczuwalne ręką, aby dowiedzieć się o efekty zabiegu, widocznie nie ma takowego, szukałam też na innych forach i nic, ale dziękuję za info:) Moze doczekamy się i w Łomży, bo coraz więcej osób korzysta z usługi, lecz narazie są tradycyjne metody na ringi i zgrzewarkę a te niestety po dłuższym noszeniu uszkadzają włosy
|
|
Maria...napisz do mnie na maila - jest pod nickiem
|
|
lokalizacja na ciuchmana nic tu nie znaczy, wezmy np. uzywak w Polo, skitrany w spozywczaku a ludzi w dostawe tam tyle, ze strach sie ruszyc, bo cie zbojkotuja, to samo uzywak na dworcu w tym budynku co apteka, jak w sobote wyprzedaz po 1zl to wszystko wyniosa. Dobry towar, dobra cena i jest klient
|
|
Bardzo dziekuje
|
|
na dwornej czynna całą dobę
|
|
Dzień Dobry ;) enya biedulko oby ból głowy minął i dobre samopoczucie szybko powróciło ;) dziadka kalesony noo od dzis pogoda ma sie już poprawić jupi jupi :D co do walki to ja w 5 rundzie zasnęłam ale obudziłam się na 11 :D ale w sumie nic straconego bo jakies rewelacji nie było dopiero troche w 12 się działo no i super że Kliczko wygrał od początku Haye mnie drażnił... maruda witam Cię :) a tymczasem lece śniadanko zjeść :) rudy błazen z druhem
|
|
hejka Sun :) już lepiej :-) i poprawilo sie na tyle, ze i ja idę coś wtrząchnąć ;-) do zobaczyska
|
|
ja polecam dr. Wojtkowski ------ale czy jeszcze przyjmuje prywatnie ,nie wiem? Przyjmowal w Miastkowie ale mieszkal w lomzy(czy mieszka dalej , nie wiem) - gdyby nie on swoje dzieci wyprowadzilabym na tamten swiat a polecono mi jego na ODDZIALE DZIECIECYM, GDY ORYDYNATOREM BYL JUZ BANDZUL. rudy błazen z druhem
|
|
wolny niewolnik Wykaż trochę dobrej woli i nie czepiaj się do Megan ,wszyscy czytaliśmy Twoje i Sun wpisy na forum ;)
|
|
|
maruda Cud jakiś , Twoim porciętom migrena przechodzi po Kaszpirowskim ;) hahaha robcio ....lekko ,lekko .......nastawienie normalne ;) hehe
|
|
śpi..... marudo nie krzycz tak głośno....
|
|
trzeba petycje stworzyc o zlikwidowaniu przynajmniej połowy ośrodków bo Łomża przeżywa oblężenie i to jest naprawde poważne utrudnienie, a wy jeszcze zakładacie takie tematy szok... pełno tego jest syfu
|
|
Robcio Prawie dobrze pominąwszy lekkie dolegliwosci ;)) Co tam u Harego robbbb.... ? Mówię Ci zmien doradcę ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A czy ktoś z was dociekliwi forumowicze zaintresować l się czymś takim jak pakiety rodzinne??? żal mi was durnie, pluć tylko umiecie a i tak śliniak wam trzeba zakładać bo się pochlapiecie. Przy bilecie rodzinnym za godz wychodzi za pół darmo trzeba pomyśleć odrobinke a nie szczekać. odsyłam niedoczytanych do tego tematu - http://4lomza.pl/index.php?wiad=21261 zanim naszczekasz przeczytaj...
|
|
brak - albo wcisna cos pseudo polaryzacyjne - proponuje pojechac do bialego w alfie w intersporcie maja okulary BRENDY - sprawdzone niezawodne - polecam
|
|
Wysyłac wszystkim i reklamowac. http://www.youtube.com/watch?v=vfAjVPwqsNk
|
|
Zapraszam do siebie http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=11462935
|
|
PAWEL KLAMIE ON MA ZAWIASY
|
|
enya to pewnie wymęczona jesteś ostro co? ja to zawsze po spotkaniach rodzinnych jak wracam do domu to jedyne o czym marze to poduszka i spanie hehe co do kruszynek no ja akurat wiem jak to jest :D haha ostatnio miałam pod opieką nie dośc że swojego 2l. to i siostrzeńca 7 dni ;))) fajneee takie małe...jak nie swoje ;P kurcze w ogóle mi sie spac coś nie chce... algeroth nie podglądaj tylko pisz!!!! ;)
|
|
Sun...noo...fajnie potrzymać trochę i sobie pójść :-)) właśnie Algi...co tam? Zostaliście do konca na walkach?
|
|
haha nie tnę, seriala oglądałem :p też coś mi się nie chce spać, a jeszcze bardziej jutro wstawać i iść do robo ;) enya tak, zostaliśmy do końca walki a potem jeszcze byliśmy w warce i jamie :)
|
|
Trzeba było zostać, to by było jeszcze fajniej ;) Za to rano aż tak fajnie już nie było hehe
|
|
Sun wcale nie ładnie, zawsze sobie mówię, że tym razem będzie spokojnie a kończy się jak zwykle ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |