Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To już TVPis nie lubi PADa? No coś takiego. |
hmmm... zwiewna:)) no to ja wyciągam reke do szczęścia...........:)) jak tam wyksztaucony????? heeeeheheheheee nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To już TVPis nie lubi PADa? No coś takiego. |
he he he wyksztaucony chce się poczuć wielki zapewne. Musze uciec na jakiś czas...
|
|
robciu Młody też chce być szczęśliwy ;) Pa Robcio Wiem - szczęście na każdego czeka gdzieś Czasem dłonią z nieba strącasz je Czasem wiele trzeba żeby je mieć Przez jeden dzień http://www.youtube.com/watch?v=T6ysY0_9fY0
|
|
Witajcie :) A tu nasze kochane dzieci: http://www.youtube.com/watch?v=lvAWrnV6oAA&feature=related w tym wszystkim to najlepsze jajka i kiełbasa :)))
|
|
kalisonki:-) prawie ładny ale brakuje obfitego słonka:-) zawitam :-) a któż jeszcze dziś przybędzie na zgromadzenie????????
|
|
Czarna Czasem słowa bardziej ranią niż czyny ..... Fajna nuta Alexia - Me And You :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
tak jak pisałem, sprawdź napięcie, potem ewentualnie polecisz po kablach
|
|
ja miałem zatrudnionych praktykantów u siebie ***** jacy debile gdzie byli rodzice kiedy trzeba było ich wychować i wykształcić, najpierw napierdalać trzeba byłoby rodziców a potem dzieci
|
|
Treść jest ukryta
|
|
CO NA MNIE?
|