Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znowu będzie marsz miliona |
od 10 lat wizerunek strony sie nie zmienił , zdobyliście tylu użytkowników bo na owe czasy byliście jedynym portalem w Łomży bez żadnej konkurencji , w weekend-y nuda , nie chce się wam nic robic !! forum zeszło już na totalne dno jeszcze pare lat temu chciało sie tu dyskutowac , ale teraz to rynsztok w 90% bo na szczęście parę jeszcze osób czasami coś mądrego napisze i nie wiem czemu nie obchodzi was co sie tu wypisuje poza tym gratulacje że jedbnak przetrwaliście 10 lat w tym smutnym jak pi....a mieście !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znowu będzie marsz miliona |
no a jak inaczej... zwiewna ti moja????:))) witam witam co dobregooooooooooo????? mam dziś zły humorek i mam nadzieje że sobie go poprawie .. hmmmmm,,,,,, tu na forum:((
|
|
czytacie to forum to proszę: Zróbcie porządek z tą zapchloną czarną suką. 1. zerżnijcie ją porządnie lub 2. uciszcie ją porządnie. Ukłony w stronę Administratora forum 4Lomza. Zrób w końcu z tym porządek.
|
|
hmmmmmm.. tylko tak się mowi hihihihih przewiało Cię zwiewna jak zwiewałaś z forum.. hahaha no wiesz ja jedynie mogę telepatycznie się z nim połączyć i wedłg jego wskazówek cię uleczyc . hmmmm z tym że skutki mogą być uboczne więc to będzie twoje ryzyko postępow w leczeniu...:))
|
|
Ale wyniki wejść są imponujące. Te dane przydadzą się dla socjologów i pokazuje przy okazji smutną prawdę o Łomży - mieście bez perspektyw, dokładnie widać jakie rzesze Łomżyniaków musiały emigrować za chlebem i gdzie teraz przebywają. Redakcja 4lomza z okazji 10 urodzin mogłaby coś zorganizować, jakoś uczcic ten dzień, poza postem na głównej.
|
|
Z racji na to,że odczuwam wobec 'alibaby' pewien rodzaj empatii bowiem współczuje jej złej kondycji psychicznej, mam propozycje dla wszystkich chętnych forumowiczów: Może udzielimy owej 'czarnej Pani' rady,gdzie nabyć fachową pomoc w wypadku problemów z GŁOWĄ(proponuje oddział psychiatryczny,tudzież oferowany przez łomżyński szpital wojewódzki ;D)? Jeśli nie, pozostaje jeszcze niezobowiązująca zabawa w psychologów polegająca na stworzeniu profilu jej osobowości...Hm ,pierwsza rzecz,która nasuwa mi się w tym momencie do głowy to...? (obstawiam);) -nieudany start w życiu, który w konsekwencji przyczynił się do tych wszystkich frustracji i pomówień,(niestety nie zaserwuję tutaj żadnych paragrafów, ponieważ nie mam na to czasu,w porównaniu do alibaby;)), -brak stałego zajęcia,a może tak bez żadnego 'owijania' -bezrobocie z powodu niesprawności intelektualnej i fizycznej;) syndrom dwóch lewych rąk;D - teleportacja, co najmniej do czasów średniowiecznych i beznamiętne wcielenie się w rolę rycerza dążącego do 'WZGLĘDNIE' rozumianej sprawiedliwości, -ubytki w wykształceniu przejawiające się na powoływaniu się na podpowiedzi google,bez głębszego zapoznania się ze znaczeniem co poniektórych wyrazów obcych, -rozdwojenie jaźni i nieodróżnianie demokracji od autorytaryzmu(przypominam ,że Polska również była państwem autorytarnym,ale to za Piłsudskiego...takie drobne wtrącenie,żeby alibaba miała sobie,co poczytać;)(przykład:pretensje do Kim Ir Senna o obsadzanie na tronie własnego syna;D;D) -złe doświadczenia z dzieciństwa i poważne rany na psychice,spowodowane być może wychowywaniem się w rodzinie patologicznej, .... .... .... czy ktoś jeszcze ma jakieś pomysły?
|
|
mi tam raz działa a raz nie. I 'Sieć zajęta' albo całkiem się rozłącza.żal i tyle pewnie to chwilowe
|
|
jesteś wreszcie moja ty bogini piękności... niewiasto zwaną omania... piękne jest twe imie jak najpiękniejszy kwiat na świecie , moja jedyna jak ja cierpiałem do ciebie.... :((((
|
|
omanniiooo... :(( a którzby inny jak nie ty... chyba że mną gardzisz???????? zniese wszystkie twoje obelgi w moją stronę.......:((
|
|
lovelas >>>> omanio :(((( ŚiOK...:((
|
|
hej ludzie gdzie dzis warto sie wybrać w te deszcze? na jakies przytupy ? albo zimne piwko ? gdzie bedzie duzo ludzi?
|
|
omanio smutam bo mną gardzisz , jestem błednym wędrownikiem , myślałem że zakotwicze w twoim sercu,,,, hmmm,, myliłem sie niewiasto........:(( meg,,,, jedynie Hary może coś tu wskurać......
|
|
ta sieć jest sama w sobie problemem
|
|
Gorąco i słonecznie - narzekają Chłodno i deszczowo - też narzekają a o zimie nie wspomnę :-/
|
|
I na koniec prawdziwa perełka :):):) http://www.youtube.com/watch?v=Y2qS_eHNIA8 I teraz juz uciekam i do zobaczyska wieczorem :):) Macie czego słuchać przez jakiś czas :):)
|
|
fresz mnie boli, więc czemu macie mieć lepiej niż ja hehe ;) swoją drogą widzę, że szlaban zniesiony już, to dobrze ;)
|
|
za wysokie
|
|
maruda Dziaduniu z Wami to sama przyjemność powspominać :):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |