Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To trzeba wiedzieć |
w prymusie masz najtaniej ......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To trzeba wiedzieć |
Chora głowa. Psychiatra nie pomoże.
|
|
DO JUZ NIE WRACAJ CHORA GLOWE TO TY MASZ
|
|
DO BARBARA NIE INTERESUJE MNIE WSZYSCY IDIOTKO:D POWTORZE CI 100000000X NIE ZNASZ MOJEGO IMIENIA:D
|
|
ANDY C MAMI SYNEK UBRANY NACPANY WYS7ANY
|
|
JAKI APARAT WIELKI:D
|
|
ty masz ryj jak kupa kondonow :D
|
|
DO ANDY C REPREZENTUJE DEALEROW NARKOTYKOW
|
|
Ale prawda zabolała?:)
|
|
DO ANDY C BO TAK JEST. NIE ZNAJA MNIE I PROBUJA MNIE POZNAC:D I IMIONA IM SIE MYLA. NIE ZAPYTAJA SIE NAJPIERW CHCESZ? WIDAC JAKIE GLUPKI.
|
|
tylko Jędrusiowa Zagroda!plac zabaw dla dzieci itd...
|
|
BMWX5 KUPUJE ZA 4 DNI
|
|
To jest forum a nie dział ogłoszeń
|
|
NAVARA A BMWX5? ANDY C? PRZECIEZ MOZG STAJE W POPRZEG.
|
|
Szefów dzielimy na 5 grup: 1. Pedałów. 2. Superpedałów. 3. Antypedałów. 4. Pedałów-magików. 5. Pedałów-pirotechników. Szef pedał mówi: Ja Cię Kowalski wypierdolę! Szef superpedał mówi: Ja Was wszystkich wypierdolę! Szef antypedał mówi: Ja się Kowalski z Tobą pierdolić nie będę! Szef pedał-magik mówi: Ja Cię Kowalski tak wypierdolę, że ty nawet nie zauważysz kiedy! Szef pedał-pirotechnik mówi: Ja Cię Kowalski wypierdolę z hukiem! Jest jeszcze Szef pedał-McGyver: Ja Was Kowalski wypierdolę w kosmos gołymi rękami!..
|
|
Dzwoni facet rano do swojego szefa do pracy i mówi: - Szefie, nie mogę dziś przyjść do pracy. - Ale dlaczego, co się stało, jesteś chory? - Sprawa jest bardziej skomplikowana, mam problem ze wzrokiem. - Jak to? Co ci dokładnie dolega? Masz zapalenie spojówek? - Nie, po prostu nie widzę się dzisiaj w pracy!
|
|
hmmm... meg..??? ja tylko spytałem i nic nie sugeruje... Hary mnie wytleczy , tylko że bul pezenieśie sie w inne miejsce mego ciała....:)) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Kurcze robcio Ciebie depresYja jakaś dopadła, nie poznaję Ciebie ;) Kasia
|
|
Moze Miles Club ? jak tam sie dzieje w piatki ?
|
|
Koleżanko której zabrakło jednego punktu do 2 LO. Nie stresuj się jeżeli zabrakło Ci jednego punktu. Sam byłem w tej szkole i idzie się przenieść bez problemu po rozpoczęciu (albo i przed) nowego roku szkolnego. Także jeżeli Ci zależy to się nie poddawaj :) Jeśli chodzi o 3 LO to nie jest złe, z tego co wiem cisną matmę tam. PS: W kwestii drugiego to odradzam jeżeli zamierzasz zdawać historię lub WOS, bo mogą być z tym problemy. Zwłaszcza z tym drugim :) Pozdrawiam
|
|
robciu :):) A na twoja główke piogoda źle wpłynęła czy cóś ci się porobiło :):):) A może przemarzłes i przemokłeś ????? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |