Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koncepcja na temat doinformaowania prezydenta... |
A jakie to niby sposoby mają nakłonić kierowców do przestrzegania przepisowej prędkości?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koncepcja na temat doinformaowania prezydenta... |
Dziś (10 VIII0) o godz. 13 przed wsią Siemień Kolonia odbędzie się start do maratonu pływackiego. Meta na kąpielisku miejskim. Przewidywany czas przypłynięcia pierwszych zawodników około godz. 14. Jest to prawdopodobnie jedyna impreza z zakresu rekreacji fizycznej, która odbywa sie w sezonie letnim nad wodą w Łomży. Widowisko bardzo ciekawe, można obserwować zawodników na trasie oraz na ostatnim odcinku z mostu i z plaży. Brawo dla organizatorów łomżyńskiego WOPR i LZS oraz ich sponsorów.
|
|
Hmm zalew tzn. nie ma obszarów dla przyrody? Spiętrzenie wody to wpływ na Narwiański Park Narodowy, Biebrzański Park Narodowy. Czyli ogromny wpływ na środowisko. Mazur nie zrobimy pod Łomżą. Może czynnym spędzeniem wolnego czasu, oczywiście "basen" aby popływać byłoby miło. Oj trudno będize wybrać urzędnikom z Miasta. Pozdrawiam urzedników.
|
|
Podniosła i krzepiąca uroczystość. Nawiązanie do prastarych tradycji Łomży, jako ważnego ośrodka wojskowego. Niech żałują , którzy nie uczestniczyli w tym ważnym wydarzeniu.
|
|
Byłem z całą rodzinką... faktycznie było na co popatrzeć. Galowe mundury, orkiestra, a na dokładkę oddział żołnierzy w mundurach podhalańskich - myślę nieczęsty widok na ziemi lomżyńskiej... W końcu nasze wojsko pokazało się na mieście w pełnej krasie - a i okazja ku temu była przednia. Pozdrawiam Krzysztof
|
|
Fajne to było. Do tej pory takie imprezy widziałem w TV. Wojsko jednak coś w sobie ma.
|
|
Czy ktoś wie więcej na ten temat?............a może obrazili się na nasze miasto?
|
|
No jasne, więcej optymizmu. W końcu, mimo licznych zapowiedzi, nie mamy jeszcze konca świata, trzeba na nim żyć. Może dzięki marketom będzie to nieco przyjemniejsze życie?
|
|
No to rzygaj we własny kibel
|
|
www.poranny.pl tu jest wiecej informacji
|
|
dziwi mnie jedno - najbardziej przeciwko komunie są ci którzy de facto jej nie zaznali z powodu młodego wieku. ale cóż demokrację mamy każdy może mówić co uważa. biedny ten nasz kraj i gospodarczo i umyslowo pozdrawiam nie wszystkich
|
|
witam A jakie to niby sposoby mają nakłonić kierowców do przestrzegania przepisowej prędkości?. odp. na idiotów nie ma rady
|
|
Facet ty masz chorą wyobrażnie uważasz, że jak kto biegnie to jest już złodziejem. Po twych wypowiedziach widac, że jesteś anty wszystkim i wszystkiemu, a sam jesteś ideałem.Jeśli boisz się chodzić to usiądż będziesz bezpieczniejszy.Powodzenia.
|
|
Zawsze rzygam we własny kibel bo u ciebie zapewne nikt niczym się nie pożywi. Mam swoje zdanie na pewne sprawy i guzik mnie to obchodzi czy komuś się to podoba czy nie. Młodego może dziwić bo za przeproszeniem g...no w życiu widział. Dlatego tak wygląda ten nasz kraj i Łomża , że wszyscy małpują to co się im narzca i widzą tylko czubek własnego nosa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |