Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To gdzie ta Polska ma obecnie przyjaciół? |
Zmykammmm się przespać troszkę :) Dobrejjjjjj nocki życzę bandzie i czytelnikom :) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To gdzie ta Polska ma obecnie przyjaciół? |
IST tez nie dzialalo ale juz wsio w normie
|
|
niewolniku a czemu tak rzadko się pojawiasz?
|
|
niewolniku... nie godzien jestem przebywać w tak zacnym toważystwie , ponieważ moja pani mi zabrania i chłosty daje. i w ciemnym lochu na noc zamyka o chlebie i wodzie........
|
|
po to asfalt kladli zeby mozna bylo ladnie kamienie sypac... najwidoczniej jest to jakas najnowsza technologia latania ulic, tylko niewiadomo czy z zachodu czy z dalekiego wschodu. Albo zamiast progu zwalniajacego sypnac kamieni i po klopocie a szyby i lakier kierowcow to juz nie ich sprawa.
|
|
o sun ??? hejjjj..... co tam ciekawego???? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
ja już na kolanach ma PANI(oddaję poklony),ale bym już chcial popiwkować przed tv(acz tam pewno lipa).pytanie me dalej aktualne.(dlaczego PANI nie zadowolona?) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
niewolniku ... ja to bywałem nad wielkimi jeziorami, ) i terz znam te bagna jedynie z opowieści moich kamratów.. i ciesze się że mnie tam nie było:)))
|
|
jeszcze nikomu od ultradzwiekow wlosy sie nie wydluzyly, a i laserem to szybciej je wypalisz niz przedluzysz.
|
|
alibaba, jak Twoje informacje są takie, jak ta fotka, to powiem wprost. Żal za duuupsko ściska.
|
|
Szkoła jak każda inna, gdzie uczyć sie trzeba. Komu się nie chce- niech sobie daruje.
|
|
to poważnie ona?:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |