Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cała prawda o programie mieszkanie plus |
Podbijam bo mnie cofka na to wszystko bierze . Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 29-06-11 15:24 A co to się wyprawia w Łomżyńskich Zakładach Tramwajowych ? Tramwajarze piją bimber w zajezdni , zamiast prawa jazdy mają tylko karty wędkarskie , kradną prąd - wiadrami wynoszą z zakładu , a jeden taki to jest nawet ślepy . Chciałam się tam nająć do malowania szyn to mi powiedzieli , że mam za małe kwalifikacje jako magister UW . Ostrzegam wszystkich - Łomżyńska Zajezdnia Tramwajowa to siedlisko wszelakiego zła i deprawacji . Zawijam kiece i lece donieść na policję . /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Potwierdzam . Tam to dopiero syf, kiła i mogiła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech moc będzie z Wami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cała prawda o programie mieszkanie plus |
madziara Witaj Generale :):):) To samo życie układa scenariusz ;) Wyspałam się ,przed chwilą wstałam ;)
|
|
Re: cała prawda o programie mieszkanie plus |
witaj kalesony :) piękne słowa .....raj na ziemi . He he jak się spało:)ja to jak zwykle szybko spałem:( i w pracy musze za karę siedzieć:(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |