Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy nie powinni wybaczć kAczyńskim tego co zrobili Polsce ! |
1. Kaminiak 2. LOK 3. Sobieski (u. Piłsudskiego, przy bazie PKS) .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy nie powinni wybaczć kAczyńskim tego co zrobili Polsce ! |
Zgadzam sie z tobą MrS. Małzeństwo to związek kobiety i męzczyzny i nie zmieniajmy tego, nie róbmy z Polski drugiej Holandii.ak sie gejom w Polsce nie podba to niech wyp*******ą do Amsterdamu!
|
|
I eŁKSówka jest zawieszona :(
|
|
Większość pokolenia jest jeszcze bardziej stuknięta...
|
|
galeria nawet spoko ale stokrotka do bani;D
|
|
:| Katolicyzm nie jest wyłączną religią tego kraju, są również inne. Nie odnoście więc tego do wiary. Może adopcje to rzeczywiście zły pomysł, ponieważ dziecko potrzebuje rodziców obu płci (udowodnione naukowo), ale nie mam nic przeciwko małżeństwom. I nie sądzę, żeby walczenie o prawa było czymś złym. Dawniej walczyły sufrażystki, ruch feministyczny tętnił życiem. Udało im się. Teraz czas na kolejnych dyskryminowanych. Trochę tolerancji.
|
|
czyli w polsce niema takowych ludzi bo widac po rzadzacych ktorych wybral narod..... itd. jednym slowem ..........nawet jednego szkoda.
|
|
Mam telefon Sanyo SCP-5300 z ameryki, w którym niema miejsca na kartę SIM. Czy jest możliwość przerobienia telefony,tak aby było miejsce na kartę???? PTYSIU, proszę niepisz wypowiedzi typu:"ja niewiem" z góry dzięki za odp.
|
|
Prawdodpodobnie nic sie ztym nie da zrobic, bo te telefony z tego co wiem maja jakies urzadzenie wewnatrz, cos w rodzaju odbiornik - nadajnik. i operator sieci w USA nim zarzadza. Czyli wie ile nadzwoniles itd. ale sproboj zapytac sie gdzies w serwisie, jezeli telefon jest naprawde fajny i nie szkoda bedzie ci w niego wsadzic pare zlotych to moze akurat dadza rady to zrobic. Przejdz sie do WORTELa przy Cztery Plus.
|
|
Moorgan nikoniecznie telefon moze byc 3 zakresowy i z zasiegiem nie bedzie problemu, ale tez szczerze watpie czy ktos to zrobi... a nawet jezeli juz to czy to bedzie oplacalne...
|
|
|
W Polsce pierwsze telefony Centertela , tzw. cegły , nie miały karty sim , zarządzane były przez operatora. Zapytaj w Centertelu.
|
|
a jeśli można wiedzieć jest Centertel??? Z poważaniem-TYKU
|
|
autochton przykro mi obstawiłem wlaśnie przed chwila wyniki meczów
|
|
Z tego co słyszałem to będzie stacja BP. A jak będzie Real to i Practiker, bo oni zawsze razem. A co do Zawadzkiej, to słyszałem, że inwestor ma przebudować (wyremontować) całą ulicę od Sikorskiego do Prusa. W tym sygnalizacje na Sikorskiego i Ks. Anny.
|
|
autochton Centertela nie ma juz pare ladnych lat :) Centertel przerodzil sie w Idee a teraz jest Orange, ale watpie aby Ci tam pomogli Tyku, bo oni nie maja tam serwisu, wiec idz do jakiegos speca, tak jak juz mowilem WORTEL przy cztery plus, albo do Serwisu Nokii na polowej rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |