Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy każde powiatowe forum posiada? |
temat dla nieudaczników...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy każde powiatowe forum posiada? |
Porteczki... ;) Zgadza się, tak właśnie u mnie bywa, pisałam o tym wczesniej ;)) " Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. " ten i wiele innych... "Nie rań osoby, której nie możesz zabić" Niech moc będzie z Wami
|
|
megan Megan a to nie jest przypadkiem "Noc nad Oceanem "Folletta ,szukam informacji na temat tej lektury:)
|
|
kalisony w sobote pszyjde piechotom na piwo „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Donald hehe Mnie mój szef wkur... czasami ale nie mogę się od niego uwolnić ani on ode mnie .... Co mam zrobić słabo mi płaci poradzicie coś ??? Niech moc będzie z Wami
|
|
arivafa@wp.pl
|
|
witaj viki_vi :(( teraz się znamy co???? ooommmmaaaannniiiaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! odezwij się bo coś sobie zrobie zarazz:((
|
|
Roberto chcę!!!! Bo ten mój szef to dekiel uważajcie na niego bo szuka pracowników nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
robciu ja też wiem kto ty jesteśśśśśśśśś a mnie bierze....:):):):) tylko jeszcze nie wiem co :):):)
|
|
Zostawiła mnie ??????? :(:(:( Pewnie dla pawłaznavary :(:(:(:(:( o ja nieszczęsny i cóż ja pocznę teraz ??????? Komu okaże swoja dozgonną wdzięczność ????? MADZIARA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |