Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy bolkowi już lepiej? |
do 7anioł to jak z tym naszym spotkaniem??????????? zaproszenie mam ci przesłać czy skończysz gadać głupoty?????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy bolkowi już lepiej? |
robcio gdzie idziemy na tymbark
|
|
dzięki będe miał to na uwadze;))))
|
|
jutro o godzinie 11.00 na tymbarka można wyskoczyć.......
|
|
laski się wyniosły i robcio nie pisze
|
|
Witam Korzystał ktoś z usług tzw:SPRZEDAMGO? Jakieś opinie, bo nie wiem czy sie zdecydować. urbi et orbi
|
|
dziewczynyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Siemka Jest gdzieś w okolicach Łomży, powiedzmy w promieniu 30km jakiś kemping, na którym kumpel mógłby się zaczepić na jedną noc z przyczepą kempingową? Nie chodzi o jakiś full wypas, wystarczy,że bezpiecznie się przytrzyma w drodze na północ. Normalnym userom z góry dziękuję za podpowiedzi. rudy błazen z druhem
|
|
kiedyś w Polsce szczepiono oddzielnie na odrę, oddzielnie na świnkę a oddzielnie na różyczkę. Teraz w wielu krajach (usa, niemcy, anglia) powraca się do szczepionek na każdą z tych chorób oddzielnie. chyba wszystkim wiadomo, że dla dziewczynki ważniejsza szczepionka na różyczkę a dla chłopca na świnkę. Poza tym znam dzieci które po tej szczepionce przeszły dość ciężko odrę poronną a pediatra zbagatelizował i nie wpisał tego jako powikłanie poszczepienne :-/ ps. priorixem szczepią w większości przychodni, to takie samo świństwo jak mmr2
|
|
idę na browarek,pić mi się chce narka
|
|
a co w tej piekarni??? złego a dobrego koziku
|
|
coś i dla ciebie wymyśle megan ...............
|
|
|
|
hahaha jestes debesciak
|
|
lovelas A przepraszam te parówki to z kota ?;))) Takie jakieś niewyraźne ;) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Porządny, duży, dobrze zaopatrzony sklep zoologiczny!
|
|
Porteczki ..., bryyy ;))))) Jak minął dzionek ?;)))) Coelho, Czytałam kiedyś tylko piątą góę, hmmm to nie dla mnie jednak, ;) Coś mi sie słabo ładuje stronka ... Niech moc będzie z Wami
|
|
algeroth A mi się podobał " Alchemik " , "Jedenaście minut " ,fakt ,że to specyficzne książki ,ale te dwie akurat przypadły mi do gustu ;) "Cień wiatru " czytałeś ? piękna książka :)
|
|
Taka jest prawda!W Łomży pracy nie znajdziesz a na pewno uczciwego pracodawcy!Wyzysk za grosze do upadłego zwłaszcza w piekarniach a kraska i Piątnica oprócz sękaczy to obozy pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
jest koło ploków 23 i 25, pomiędzy, na przeciwko hali sportowej przy sp9 A ja słyszalam i widzialam ze tatuaze naprawde dobre
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |