Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pamiętacie \"Teczkę pełną dobrych ustaw\" Beaty Szydło? |
ale to nie dla ciebie pomysł on jest w trakcie rozruchu a jak chcecie to możemy przeprowadzić przetarg za mój pomysł no i musi być umowa przedewszystkim
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pamiętacie \\\"Teczkę pełną dobrych ustaw\\\" Beaty Szydło? |
ale nie ze mna te numery na oblesna bylas hehehe
|
|
ja też mam taką nadzieję :):) Kasia
|
|
PROBI88 A dlaczego ty nie chcesz dołączyć do spotkań forumowiczów?????
|
|
jak to nic??? zawsze spotykamy się w czwartki i soboty w pubie Pod Ratuszem :):) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
nie trzeba się ujawniac kto kim jest :):) Sie przychodzi siada i bawi sie ze wszystkimi :):) kto piwo to piwo a kto soczek to soczek :):) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
no fajnie ale ja naprawde nie mogę bo mam problem z wychodnym z domu obowiązki mam wobec innych istot więc jedynym lokalem jaki jest gdzie chodze to barbados ale też żadko
|
|
no to przenieś się z barbadosu pod ratusz:):):) obowiazki ma każdy z nas :):) Ale od czasu do czasu wychodne trzeba mieć :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
to bardzo proste - dobrej galeri handlowej i dobrego hipermarketu. W Łomży nie ma żadnego porzadnego sklepu wszytko to tylko udawanie i bawienie się w handel -totalna amatorszczyna i wiocha. Syf kiła i mogiła tak w wielkim uproszczeniu okresłam lokalny handel . Kasia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |