Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PERSPEKTYWO puść mi ciepłą wode na Święta :-) !!!!!!!!!!!!!! |
ludzie-frajerzy(niktorzy):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PERSPEKTYWO puść mi ciepłą wode na Święta :-) !!!!!!!!!!!!!! |
To już jutro! Zaczynamy odliczanie :P, jeszcze raz zapraszamy wszystkich na spot, warto nawet sie urwać z pracy żeby popatrzeć, niektóre odnowione smaochody naparwde robią wrażenie i cieszą oko. Jeśli wszystko dobrze pójdzie to wraz z kolegą wawrem będziemy organizować takie spoty, założymy galerie a kto wie co w przyszłości jeszcze przyjdzie do głowy:) ściemka wszystkim
|
|
u mnie rano n ie dzialala ta stronka ale dopiero wieczorem normalnie sie otwierala
|
|
CHWDP - Chowaj Wino Do Plecaka :DDD
|
|
Zarty zartami. Ale ten zart byl niestosowny, masz widac nieciekawe poczucie humoru. Moim zdaniem naleza sie przeprosiny dla ptysia z Twojej strony, ale to juz wasza sprawa. mysle ze powinnismy juz zamknac ten temat Marek
|
|
Roznie, bardzo roznie. Musisz sie kierowcow zapytac. jarek
|
|
Mam athlon Xp 1800+ dzieki;p!!
|
|
Damian14: odezwij się do mnie na GG - 6119668. Wpadniesz jutro do mnie z tym kompem i zrobimy co trzeba. Przy okazji się nauczysz i później będziesz już robił sam.
|
|
Baret, wszystko, co piszesz, to właśnie argumenty, by nie dać się jankesom j...ć w dupę od tyłu. Mają dla nas tyle braterskiej przyjaźni, co niegdyś Ruscy do PRL-u. Jak ktoś chce z Polski nawiać, to wcale nie musi lizać dupy konsulowi w amerykańskiej ambasadzie - chyba że to lubi, to inna sprawa. Jest dość krajów znacznie bliżej, gdzie wpuszczą bez grzebania ci w odbycie. Nie ważne, ilu Amerykanów wystąpiłoby o polską wizę. Ważne jest nasze poczucie godności. Bo jak sami dajemy robić z siebie ścierę do butów, to jak wymagać szacunku? Polska ambasada powinna obywateli amerykańskich traktować dokładnie tak samo, jak ambasada amerykańska obywateli polskich. Let it be. Amen.
|
|
Kaminiak Ich Lki najmniej ślimaczą się na mieście i nie blokują ruchu.
|
|
eee co sie stalo na łks-owce ściemka wszystkim
|
|
to jets bład
|
|
dlaczgo?? Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Ewuńcia1 a powiedz Ty mi, po co komu teraz place co ?:> Orientując się w przepisach, które właśnie wchodzą, nie będzie już placyku :) Co do samych firm egzaminujących, radziłbym się rozejrzeć u Ferenca, Kamińskiego i to chyba wsio ciekawego od nas z Łomży. Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=40261&t=40261
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |