Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nawet Polska PiSlamska ostrzegała... |
zezowate szczęście mamy tę samą chorobe :):) albo podobną :):):) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nawet Polska PiSlamska ostrzegała... |
A tak w w ogóle to mam żal do Ciebie :( że nie chciałeś wtedy przyjechać na PRYMĘ :(
|
|
megan ...to dla mnie ta nuta ? fajna. Dzięki. Oj, ta dzisiejsza młodzież to jedzie bardziej hard core'owo, lepsze teksty mają i chyba takie troszkę to im nie zaszkodzi . Taki mały pikuś . "Bo życie jest od tego , żeby bawić się , bawić się na całego."
|
|
Witam Cię marudo ! Mnie jeszcze faza trochę trzyma, takie to są skutki ...............................
|
|
zezowate szczęścioe :):) to jediemy :) http://www.youtube.com/watch?v=Y2h1PbibVNw megan wybacz:):):)::):)
|
|
Re: InFamia x Krzyż mi nie przeszkadza, bo jestem z nim oswojony i wywołuje na mnie tyle samo wrażenia, co złamana sztacheta w płocie. Natomiast przeszkadza mi obecność symboli religijnych w miejscach publiczno-urzędowych bo rażą mnie one demonstracją ideologiczną podobną do tej jaką wywoływały znaki sierpa i młota w okresie "komuny". Ukrzyżowane państwo Polskie ma charakter wyznaniowy, a jeśli do tego dodać fakt, że kościół jest wyłączony spod szerokiej części obowiązującego prawa i jednocześnie kontroluje władze publiczne, ba nawet trzęsie tą władzą i żyje na koszt podatnika, to mamy do czynienia z przymusem katolickim. Nie chcę się powtarzać, ale wcześniej wymieniłem przykłady prawa świeckiego, które zawiera wprost religijne nakazy i zakazy. Tak więc Polska "ogranicza" nie tylko ateistów, bo wielu katolików bagatelizowałoby koscielne normy, zobowiązania, celebracje.... gdyby nie państwowy dyktat ideologiczny. P.S. Psycho-jude Przepraszam, nie dość dokładnie wczytałem się w sems Twojego postu.
|
|
zezowate szczęście :):) też tak mam czasami :):)
|
|
A co tu tak pusto???? pomór jakis czy cos ????? madziara!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! enya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje galotkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fresz1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
wypraw je za morze !
|
|
|
tak szczerze to powiem wam jako prawnik że to źle się skończy dla ....???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |