środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polacy mieszkający w USA piszą tak? Prawda Polki z GW!! Tak kłamie Czerwono-Brunatne lewactwo, jak rzecznik i usta PO Jan Grabiec ostatnio przyłapany na bezczelnym i ordynarnym kłamstwie.

do jutra daro5,,,,

masz racje omanio :)))

soczki,,,, hmmmm

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polacy mieszkający w USA piszą tak? Prawda Polki z GW!! Tak kłamie Czerwono-Brunatne lewactwo, jak rzecznik i usta PO Jan Grabiec ostatnio przyłapany na bezczelnym i ordynarnym kłamstwie.

a czemu dziadziuniu???

meg,, to nie ja , to nie moja wina,,,:((

Niech moc będzie z Wami

Re: Polacy mieszkający w USA piszą tak? Prawda Polki z GW!! Tak kłamie Czerwono-Brunatne lewactwo, jak rzecznik i usta PO Jan Grabiec ostatnio przyłapany na bezczelnym i ordynarnym kłamstwie.

po 6 zł

no jak to tak będzie????

Nie zabalujemy ???
nie pograsz na gitarze????

nie potańczymy ??
Wiesz że ja po 6 ide w tany :):):

urbi et orbi

kiedyś zbierało się długopisy z różnymi nadrukami a teraz w szafach w domach leżą po 4 latopy oraz 5 pcetów w piwnicy i 10m komórek w szufladach

a ja wiem biedronki może kolejnej nawet mam miejsce bo tam w okolicy lasku jednaczewskiego to brak

a tak szczerze to w innych miastach działa sieć sklepów lewiatan a u nas brak a tam tak samo są promocje i fajny towar i dobry jakościowo nawet w bielsku co miasto jak u nas dzielnice jest z 5 a tu ****

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org