Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czego Anglicy zazdroszczą Polakom? |
Do czarnasukaczarna ona nie jest z Łomży tylko wiesz jak gnoje się zbiorą fałszywcy i zakłamane dekle to nie mam szans żeby obronić dziewczynę. Zobacz tylu porządnych ludzie mi mówią broń swojej racji a te parchy tylko straszą .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czego Anglicy zazdroszczą Polakom? |
wydaje mi się czy poziom rzeki wczesniej nie spadl tak gwaltownie nisko?
|
|
do 7angelfree biedna dziewczyna
|
|
|
Art. 107. Kto w celu dokuczenia innej osobie złośliwie wprowadza ją w błąd lub w inny sposób złośliwie niepokoi, podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1 500 złotych albo karze nagany. Sejm przyjął ustawę regulującą kwestię kar za uporczywe nękanie osób wiadomościami SMS, telefonami, czyli e-mailami. Stalking stał się przestępstwem, za które grozi kara 3 lat więzienia. Wiec wiadomo o kogo chodzi inteligenci samozwańczy fałszywy człowiek w swoim zakłamanym towarzystwie jest bohaterem ale nie pośród uczciwych ludzi porostu jest człowiekiem żałosnym.
|
|
taaak... to jest myśl.
|
|
PAWLEZNAVARY PEKINCZYKU
|
|
Do czarnasukaczarna wiem jak by ten frajer był uczciwy wobec Ciebie to byś nic nie pisała. A ja dostaje maile z wsparciem że to co robie i pisze jest prawdo ludzie mnie wspieraja gnoje zapłaca za naszą krzywde.
|
|
megan Dzień dobry :):) Dziękuje ,wzajemnie ;) Już kalisony myślały ,że bała Banda śpi ;) hehe
|
|
NAWET JEŚLI JESTEŚ "ZWYCZAJNY" .......................... http://demotywatory.pl/3174074/Nawet-jesli-jestes-zwyczajny ............dla KOGOŚ możesz być całym ŚWIATEM :):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
nie czaruj brzydotko:) za twarzowe pewnie placisz klientom czyli marny utarg masz.
|
|
do nividia kto czaruje ? pokazac ci to?
|
|
DO NIVIDIA COS JESZCZE?
|
|
madziara Lovelas uciekł;) hehe może wieczorem zawita ;) Kalisony też trochę zapracowane ,ale stare kości bolą ;) hehe apostata
|
|
zamiast pisać jak normalny człowiek to robisz problem........... zwal se konia to ci ulży hehehe.....
|
|
Autor: igi (---.lomza.vectranet.pl) Data: 27-06-11 jesteś tylko nickiem dla mnie wiec napiepszaj laske swojemu panu:)
|
|
lovelas nie marudź ;P 7angel daj na luz juz bo to jest wasza sprawa i nikt nie musi inny tego czytać a tym bardziej znosić... ja jestem padnięta własnie wróciłam z miasta zrobiłam sobie kawe i odpoczywam póki mogę ;] bo za niedługo czeka mnie kolejna wyprawa ah jak ja kocham poniedziałki :/ _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |