Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
madzia bohaterka pislamska |
bo nie chce mi się poprawiać przecież w sumie podkreśla mi edytor błędy ale cóż mam dyslekcję więc można mi wybaczyć
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: madzia bohaterka pislamska |
|
|
i co zbychu z naszym sniadaniem
|
|
oj tego juz nie ma tyle lat
|
|
czesc forumowicze, słyszalem ze jakas szmacisko mnie tu kompromituje Autor: paweł_z_navary (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 27-06-11 00:42 narazie to odpowiesz za publiczne zniesławienie samrkulo bez szkoły, do zobaczenia w sądzie to wszystko do brzydala ja cie wcale nie musze widziec czesc forumowicze, słyszalem ze jakas szmacisko mnie tu kompromituje Autor: paweł_z_navary (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 27-06-11 00:42 narazie to odpowiesz za publiczne zniesławienie samrkulo bez szkoły, do zobaczenia w sądzie to wszystko JA CIE NIE MUSZE WIDZIEC A WSZYSTKO TO BEDZIESZ MIEC NA MIESCIE:D czesc forumowicze, słyszalem ze jakas szmacisko mnie tu kompromituje Autor: paweł_z_navary (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 27-06-11 00:42 narazie to odpowiesz za publiczne zniesławienie samrkulo bez szkoły, do zobaczenia w sądzie to wszystko
|
|
na hali jest sklepik z dziecięcymi ubraniami tam kupiisz do chrztu
|
|
|
Autor: e-mila (---.cust.nova.is) Data: 27-06-11 00:35 Nie teraz miła moja , właśnie wróciłem z baletów , nie mów mi nic o haftowaniu ! Kiedyś i owszem haftowałem trochę, ale to już dawno i nieprawda . Przykro mi , że nie mogę Ci pomóc. Dobra rada : uciekaj z tego dziwnego forum bo tu sami nawiedzeni szaleńcy. Oni Ci skarbeczku nie pomogą. Pozdro.
|
|
źle piszesz nazwisko
|
|
|