Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to są kryształowi ludzie mianowani na stanowsko sędziego TK - SKANDAL!!!! |
Legendarny Obywatel - ciekawe, co ten kotek zobaczył... minę ma nieciekawą.. az przykro patrzec.. wolałabym optymistyczne kocie spojrzenie.. Niech moc będzie z Wami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to są kryształowi ludzie mianowani na stanowsko sędziego TK - SKANDAL!!!! |
biess Ciągne z całych sił :) Ale jak czasami w ciągu doby 3 paczki brakowało to możesz sobie wyobrazic co się dzieje :(
|
|
Alegort przybrałam się do tej Twojej knigi, ale ciężko było ;)))))) Ksiązka to nie film jednak, zawsze pojawia się rozczarowanie po przeczytaniu, a w następstwie ekranizacji filmu ;)))) hej biessss
|
|
Ostatnio był post czy jest admin. Już wiem: nie :) Anarchia, chaos, zniszczenie. Ratuj sie kto moze.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
DLACZEGO ODPOWIADASZ?TERAZ?
|
|
maruda Dziduniu Twoje galotki widziały na żywo to wykonanie ;) Najbardziej mi się podobał z całego koncertu :):):) http://www.youtube.com/watch?v=TnxfMgKjD5U
|
|
biess(pieczny) Witaj :):):) megan Super było dzisiaj ,wiesz gdzie ;) algeroth Posłuchaj tej interpretacji La Isla Bonity wyżej i humorek powróci ;) Ja tylko na chwilkę ;) Niech moc będzie z Wami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |