Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W PERSPEKTYWIE jak na Alternatywy 4 |
o wdzięcznej nazwie "Bandlaptysia" napewno skuteczny :)) Ma zowsze Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W PERSPEKTYWIE jak na Alternatywy 4 |
Witam nowego użytkownika :) ! otóż dobry pomysł , ale w razie czego jak nie wypali mozna stronke dodać do Łomżyńskiej Toplisty tj. http://www.lomzynska.toplista.pl/ oraz widziałem że jest zbiór stron tylko nie wiem czy dodawać mozna na www.lomza.info pozdrawiam -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Kto takim ludziom internet zakłada ? to powino być karane ;-)
|
|
|
"Fala upałów, która nawiedziła Europę latem 2003 roku, odpowiada za śmierć ok. 35 tys. osób i liczne pożary. To jednak nie wszystko - twierdzą francuscy naukowcy - ucierpiały wtedy także europejskie ekosystemy, szczególnie zaś roślinność.[...]" http://wiadomosci.onet.pl/1167913,16,item.html
|
|
karane ? Odrazu wyrok śmierci na szubienicy albo krześle elektrycznym ( do wyboru ;) )
|
|
no ładnie sobie nabija a wy sie dajecie w jego naiwne gierki ;) najlepiej zrobić STOP ;] pozdrawiam
|
|
WIDZISZ PTYSIU CO ŻEŚ NAROBIŁ?? PRZEZ TYLE TWOICH POSTÓW BRAKUJE MIEJSCA NA SERWERZE I MUSIELI DOKUPIĆ I DLATEGO SĄ TU TE REKLAMY TYCH WYBORCÓW :P
|
|
nie usrałem tylko wkurzyła mnie jedna rzecz :P przez tyle jego postów na serwerze zabrakło miejsca i musieli tu wstawić tyle reklam ;( pozdrawiam
|
|
co ty pierdolisz ?
|
|
Cóż umnie jest telefon stacjonarny z szeptela i dwie komórki i rachunki na te 3 telefony nie przychodzo więcej niż 100 zł (razem 3) a jak miałem telefon tylko z TP to płaciłem co miesiąć 80 zł taki minimalny rachunek przychodził,a mniej się dzwoniło niz teraz przez te 3 telefony ... może to drosze dwie komórki i z szeptela ale napewno więcej się nagadałem i mniejszy abonament przynajmniej w szeptelu.
|
|
Mi by było głupio grać z numerem Arka ...
|
|
Ja uważam, że każdy ma prawo do wyrażania swoich myśli na formu. I Ptysiu. I Killer. I ja :))
|
|
Dla mnie 11 w piłce nożnej to Włodzimierz Smolarek. Czy to oznacza, że należy numery "rezerwować"? Życie płynie dalej, a zachować w pamięci dokonania i samemu zostawić coś po sobie.
|
|
kiler cwoku ty najwiecej glosujesz:]
|
|
Kiler a ty co ktos kazał pisać Ci te 216 postow które masz ?? to też jest obciążenie serwera !!
|
|
Kileri i czemu nienapisałeś tych dwuch wpostó w jednym tylko musialeś w odtepie 4 minut napisać dwa i kto tu se posty nabija II Liga- Spryt Ps. Kiler zazdrościsz ze mam wiecej postów od Ciebie i ze w moich tematach jest sporo wypowiedzi !!
|
|
hahahahaha.... Ma zowsze Łomża
|
|
A jakie modele, chłopaki budujecie ?? bagrmosen
|
|
Lis- Futro Nasza
|
|
Dlaczego malucha nazywasz BIS-em? hehe :D
|
|
Zboczuch !! nawet nie mam zamiaru wlażić na tą stronke
|
|
Antysemitex ty jestes jakis dziwny, za duzo chyba sie trzepiesz....
|
|
Czasem w łaźni koleś kolesiowi każe schylić się po mydło... Od wielu lat nasi bracia i sojusznicy zza wody każą nam schylać się po wizy. A teraz jeszcze propozycja, by miłośnicy loterii zrobili im loda, to może za kilka lat pozwolą nam znowu się schylić... Nie należę do grona marzących o wyjeździe, ale w...wia mnie takie traktowanie. Co trzeba zrobić, by złożyć do Sejmu wniosek o wprowadzenie wiz dla Jankesów? I żeby też płacili sto dolków za przyniesienie podania do ambasady. Sto tysięcy podpisów? Nie mam w polityce doświadczenia, ale z rozkoszą podam grabę komuś, kto chciałby ze mną nakręcić taką akcję i wie jak się do tego zabrać. Może też jakaś pikieta pod ambasadą? Jak długo Polska będzie dawać dupy? don-key
|
|
Tylko sie zginać.
|
|
:/
|
|
Która część ul. sikorskiego??
|
|
wielorybek liczymy że sie zjawisz bo to przeciez niedziela po południu :) fLoorek My już swoje auta przedstawilismy, a Ty czym jezdzisz? Ma zowsze Łomża
|
|
I LOVE MPT ! Pozdrawiam szczegolnie Wojtka"Landrynka" na Oplu i Stasia /dyspozytora/ !!! Wszyscy sa wporzo, goscie z klasa, i "finito" !!
|
|
Pojechałabym i pojade we snach i marzeniach ehh :( don-key
|
|
...Moim zaniem:kampania antynarkotykowa w szkołach jest,sama byłam na takich kilku spodkaniach :P Tak samo z alkoholem i papierosami...Na każdym opakowaniu papierosów pisze od nastu lat,że jest to szkodliwe powoduje wszelakie choroby,że jest to zagrożenie nie tylko dla osoby palącej,ale także dla otoczenia przebywającego w dymie papierosowym ,ale co z tego?coraz młodsze pokolenia sięgają po używki i wcale ich nie wzrusza nauka o ich szkodliwości...A zakazany owoc najbardziej kusi!Jestem przeciwna narkotykom,nie miałam z nimi styczności i jakoś nie widzi mi się mieć...
|
|
Homoseksualizm to choroba i to bardzo groźna! WON PEDAŁY Z ŁOMŻY, WON PEDAŁY Z POLSKI, WYPIER..... DO HOLANDII!!! Powinni was pozamykać! CACPER___
|
|
pan i władca: popieram! Pozamykać ich! Może jakiś marsz przeciwko szerzącemu się pedalstwu? don-key
|
|
mmm...a gdzie są siedziby tych firm taksowkarskich? tzn gdzie siedzi ta pani co przyjmuje zgloszenia :)
|
|
• 24. 9. 2005. godz: 05:53, IP:84.19.236.216 no ja tez jestem z branzy i tez z lomzy, choc tymczasowo poza. napisz cos o sobie a teraz po ip jak po sznureczku :)))
|
|
tak od grafiki itd jarek
|
|
frajerzy=POLICJA
|