Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bojówki pis w akcji ośmielone działaniami prokuratury Ziobry i milicji Płaszczaka |
Dziękuję :):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bojówki pis w akcji ośmielone działaniami prokuratury Ziobry i milicji Płaszczaka |
maruda no dzięki hehe, prawie trafiłeś, wskrzeszenie już jutro ;) a ja dziś sobie od rana.. http://www.youtube.com/watch?v=CDZYBipJnPw coś w sobie ma ten klip, sam nie wiem co hmm ;]
|
|
Re: Bojówki pis w akcji ośmielone działaniami prokuratury Ziobry i milicji Płaszczaka |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
algeroth witam ja dziś niemam siły bić pokłony
|
|
robciu:) Nie powiem :):):):) Ja dziś z domu się nie ruszam żeby znowu mnie nie pokusiło fajki kupić :( Zabożyłem sie że rzucę ? To rzucę choćbym miał krostów na ozorze dostać :):):):)
|
|
ło i na gitarze grali a za tydzień to już nie będą grali tylko tańce bedą nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |