Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mają sprane przez PiS mózgi |
Przeciez rząd mial uchwalić jakąś ustawę uprawniającą wozić taksówkami tylko z korporacji. I bardzo dobrze, ci "wolni" to największe oszuści i złodziej. mam na myśli większe miasta typu w Polsce, w Łomży nie sprawdzielm tego. Chcesz byc wolnym strzelcem, jezeli tak, to nie wiem czy ci sie to oplaca.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mają sprane przez PiS mózgi |
"lewak - nierozumna istota, niemająca pojęcia o gospodarce i ekonomii, głosująca na PO lub SLD. Miłośnik dewiantów, Cyganów i Czeczenów. Z natury nienawidzący własnych rodaków. Najbardziej lewak się cieszy jak ukradnie coś Polakowi." Tak, bardzo wygodna definicja... W ten sposob mozesz popierac socjalistyczne pomysly i nie byc lewakiem? :) Moze jednak zapoznasz sie z ta wlasciwa definicja? "Nie ma przymusu pracy - przeczytaj artykuł. Nikt do pracy nikogo nie zmusza." Z artykulu: " Jeśli bezrobotny nie znajdzie pracy w ciągu trzech miesięcy, będzie zmuszony do wzięcia udziału w pracach publicznych" No i jak? "Nie wiem czy przyszło ci do głowy, ale biali pracy nie stracą. Niby jaką pracę mają stracić? Tę, której nikt nie wykonuje? Należy dawać im pracę, której w tej chwili nie ma komu wykonywać." Nikt nie pracuje przy budowie drog i stadionow? :) Jakiej to pracy nie ma komu wykonywac? Czyli twierdzisz, ze w tym kraju nie ma bezrobocia, tylko chetnych do roboty brak? :) STRANSKY
|
|
Moim zdaniem to chodzi o przystanek obok Lidla . Nie jestem pewna ale to chyba ten. Nie ważne w jakim kierunku podjezdza bo czasami jest tak że jeżdzi np jeszcze do Zambrowa i ludzi zabiera
|
|
ale zal dla zalozyciela tematu
|
|
ja robie u swojego juz lata jest super tylko zalezy od wlosa bo np moj syn ma ciezkie wlosy i tragedia jest ale polecam ci mego
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
|
Jeden już się przyznał. Czekamy na następnych.
|
|
omaaaannnniiiiaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
czarnasukaczarna :) na mnie zawsze możesz liczyć :) rudy błazen z druhem
|
|
|
|
Dziadunio i reszta :;)To był cudowny wieczór :):):):) http://www.youtube.com/watch?v=ciLphjzRk4I&feature=related algeroth Tam gdzie zawsze ;)
|
|
Zbychu Na handelek za niedrogo ;) hahahaha rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |