Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ktoś wie? |
alegorth, nie to nie jest sobotnie spotkanie ;) Kasia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ktoś wie? |
Zbychu Mijamy się Zbychu, mijamy ;) Co za nie drogo masz na sprzedanie ?;) STRANSKY
|
|
w Łomży są bardzo drogie samochody STRANSKY
|
|
nie mogę pisać na forum bo mi Roberto zakazał do momentu kiedy mi puści strzałę na komórę Sprzedam za niedrogo banknot 100 PLN (koszt to 150 PLN) STRANSKY
|
|
czarnasukaczarna uważaj bo nie jesteś anonimowa;-] jesteś w sieci ist i masz adres IP......uważaj na to co piszesz gówniaro STRANSKY
|
|
do duwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwall dawaj ćwoku i to już
|
|
A to wartość sentymentalna banknotu, czy limitowana jakaś seria ? ;)))) Dobra Zbychu, wpatruj się w tel. ;))) STRANSKY
|
|
wpisz w wyszukiwarkę przedłużanie wlosów. Temat byl już wałkowany wielokrotnie STRANSKY
|
|
Jak się banda miewa? Obijam się - nie chce mi się pracować :( Siakieś propozycje?? ;-)) Kasia
|
|
babcia z jajeczkami znowu wcisnać chciała jajeczka hahahhahah ja do niej :niech pani idzie do sklepu i je tam sprzeda a ta ze nie ma pieczatek
|
|
do duwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwall smiej sie tepaku
|
|
do duwall jak kopiuje moje teksty debil
|
|
duvall debilu kopiujesz moje zdania chcialbys gadac tak jak ja? ale nie wiesz co do czego idioto ciezki
|
|
enya ;) Nie pracuj juz o tej porze.. Masz ochotę gdzieś wyjsc enya ? STRANSKY
|
|
No własnie nad tym myślę...a tu się coś wogóle dzieje?? Kasia
|
|
udowodnij;-)pokaż skąd skopiowałem .....uroiłaś sobie coś;-] STRANSKY
|
|
Poproszę o wypowiedź osoby znające się na instalacji lpg. Moje auto (silnik 1.6) od pewnego czasu spala sporo za dużo gazu- ok. 15 litrów na 100 km. Gazownicy, u których byłam, orzekli, że trzeba wymienić filtr. Filtr wymieniony, a spalanie nadal takie samo jest. Dodatkowo samochód bierze dużo paliwa (a przecież ono potrzebne jest tylko na rozruch i osiągnięcie temp. silnika 27stopni- to sekwencja). Samo paliwo to ok. 50zł na tydzień, gdzie wielu znajomym te same 50zł starcza na rozruch przez miesiąc. Do tego dochodzi te 15 litrów gazu na setkę, więc samochód drogi w utrzymaniu ;) Niestety nie wiem, w czym może tkwić problem. Dlatego proszę o podpowiedź tych, co się znają...
|
|
enya Nie, nie spotkanka oficjalnego nie ma ;) Kasia
|
|
lecz się :-) zalecam wizytę u psychiatry...chociaż w Twoim przypadku nic już nie pomoże... jedynie lobotomia. STRANSKY
|
|
kup se rower
|
|
haha odpowiedz nadeszła ;)
|
|
kusisz maruda ojjjj...kusiszzzzzzzzzzzz a kto tam baluje? Niech moc będzie z Wami
|
|
maruda a Ty znowu polecisz na noc do pracy?? Niech moc będzie z Wami
|
|
witam potrzebuje nr do dobrego korepetytora z chemii liceum/technikum
|
|
C2H5OH masz?
|
|
To może i ja tam dobiję, tylko nie wiem kiedy. Pewnie już nikogo nie będzie zanim dotrę.
|
|
do czesia ty nie masz balokonu pekinczyku
|
|
zgadzam sie z wami to prywatne sugestie pozdrawiam was
|
|
sonda lambda lub parownik
|
|
dzisiaj będąc z rodzinką w schronisku widziałam huskiego z czerwoną obróżką
|
|
Hehe ciekawy filmik z rajdu zamieścili na stronie głównej mechaniaka :P Komuś się parę długich i krótkich wymsknęło podczas kręcenia :p Ciekawe że opiekun strony dopuścił taki film do publikacji na stronie szkoly :)
|
|
http://finanse.wp.pl/kat,102634,title,Bezrobotni-beda-budowac-stadiony-i-drogi,wid,13538961,wiadomosc.html?ticaid=1c8cc Lewacy pewnie będą oburzeni, uznają że to faszyzm, że to biali powinni pracować na śniadych leni.
|
|
tereska ma może jakiego owczarka niemieckiego młodego widziałaś ???
|
|
Kurcze nikt nie doszedł. To my spadamy na tańce.
|
|
na kazańskiej zakład - pani iwona bardzo ładnie czesze i upina
|
|
No nie mów że nie wiesz :p Wpisz sobie w google skrót od nazwy i na pewno znajdziesz
|
|
Chyba wyjatkowo czesto naduzywasz slowa "lewacy", tylko czy aby dobrze je rozumiesz? Bo jak dla mnie to wlasnie pomysl, ktory tak tu popierasz traci mocno lewactwem. Po pierwsze, przymus pracy? Nie mielismy juz czegos takiego za komuny? Jak dla mnie, to duzo bardziej naturalne jest to, ze jak ktos nie znajdzie pracy i wygasa mu zasilek, to po prostu sam sie martwi z czego sie utrzyma, a nie ze przymusowo zostanie gdzies zeslany na roboty... Wracamy do niewolnictwa? Po drugie, nie wiem czy przyszlo ci do glowy, ze jak "śniadych leni" rzuca przymusowo do prac przy budowach, to ta prace straca "biali", ktorzy w tej chwili sa zatrudnieni w firmach, ktore te zlecenia wykonuja w ramach wolnorynkowej konkurencji? No i te pomysly, zeby emerytowani policjanci kierowali pracami w terenie itd... Normalnie stary dobry socjalizm, niewazne kto co umie, przyjdzie czlowiek "z nadania" i wszystko bedzie dobrze... Kazdy przeciez wie, ze budzetowka i wszystkie panstwowe przedsiebiorstwa bija rekordy wydajnosci i jakosci :) To wlasciwie czemu ograniczac sie do budowy drog i stadionow? Proponuje z powrotem znacjonalizowac wszystko! Tak dobrze nam bylo przed '89 :) Prawda? :) rudy błazen z druhem
|
|
Kto nie jest z nami niech żałuje. Jazda jak jasny gwint:-D
|
|
nikt już tu nie zagląda? : (
|
|
chyba nawet znam tego co tak klnie
|
|
ja zaglądam zawsze;-)
|
|
Byli tacy oświeceni ludzie w dziejach, którzy pisali obszerne prace o sprzecznościach występujących w Biblii, np Sw Ezechiel cos powiedzial, a 200 lat poźniej inna postac powiedziala cos innego. Czemu przywiązujecie takie znaczenie do formy, do symboli, do slow. Ze ktos byl biskupem, ksiedzem, czy karrdymalem nic nie znaczylo. W arystokratycznych rodach zawsze kogos wysylali do stanu duchownego. np w czasach S A Poniatowskiego jego jakis bliski kuzyn (moze to byl brat, nie pamietam) byl prymasem, choc nie czul raczej w sobie powolania. Talleyrand tez byl bisukpem, a na pewno jego charakter go nie predystynowal do tego.
|
|
Dziękuję;-*a za co to kto ma wiedziec to wie;-)
|
|
jesli chodzi o fryzurke na wesele itp to w 100% polecam p Kasie ma zakład na Sikorskiego. Nie pożałujesz mi robiła i ma do tego ogromny talent :0
|
|
czemu nie na Mazowiecką, tam jest kilka salonów. O który chodzi?
|
|
Przepraszam pomyłka chodziło mi o pania Dorote
|
|
|