Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszystkim, bez wyjątku......... |
Moją koleżankę okradziono w Warszawie, kiedy stała samochodem na "światłach". Bidula zapomniała zamknąć drzwi od strony pasażera. A jeden policjant kierował ruchem, a drugi odpoczywał. To było na skrzyżowaniu Jerozolimskich i Nowego Świata. Gdy zgłosiła to policjantom, usłyszała, że powinna była zamknąć te drzwi, bo w Warszawie tak wlasnie okradają.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszystkim, bez wyjątku......... |
a tak na marginesie zrobcie cos bo was na jeden glosnik slychac w radiu , a moze to defekt mojeo radia? ,........ no nie podejzewam mam technicsa wieze a was cienko slychac jakos wierny fan terminatora
|
|
tak to powazna wada radia BAB bardzo zła jakośc nadawanego sygnału. Jeżeli nie zostanie to usunięte nie ma mowy od popularności tego radia.
|
|
slyszalem ze pan komendant to jeszcze chce kasy na nowe maszty od miasta. a jak miasto zbieralo na fotoradar to zareba powiedzial ze mu nie trzeba mimo ze kasa mogla wedy pojsc na nowe maszty. wtedy sie wypial. a teraz prosi o pieniadze bezczelny typ.
|
|
To ja wybieram Kazika niż np.disco polo............ _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |