Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dr. Robert P. |
Kiler......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dr. Robert P. |
Reaper napisał(a): > Kultowych? > > Czyli jakich?:D czyli takich które zmotoryzowały Polske, a o których wszyscy z biegiem czasu zapomnieli Pozdrawiam: Grey
|
|
maluszki , duże fiaty etc coś o tym słyszałem :))
|
|
Szkoda... Kiedyś nawet jeżdziłem tam z moimi figurkami i zamiast siedzieć na wykładach toczylismy bitwy. W każdym razie było tam bardzo miło. Robi się pustynia. kłaniam się Krzysztof "Indar" Babiński http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
a są na to szczepionki ?? :D
|
|
ktos jedzie na Sting`a do wawy?
|
|
ozdoby -> nabijanie postów ptysiu91
|
|
ptysiu91 napisał(a): > A po Łomży jeździ Wolga :D > aaa własnie że juz nie jezdzi, chyba że nie chodzi o ta czarną, bo czarnej już w Łomży nie ma
|
|
Musze Cie zmartwic, elomza ma lacza z tpsa ;)
|
|
Witaj Kasiu! Bardzo się cieszę, że jakoś radzisz sobie w tej trudnej dla Was sytuacji. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję ,że nie zabraknie Ci siły aby nieść to z godnością do końca . Dbaj o Siebie...bo Twoje dzieci Cię potrzebują ... Zacznij żyć , również dla siebie. Pozdrawiam Ewcia
|
|
otóż tak samo pomyślałem , bo co strzępić nerwy dla dzieci :\ :-)) pozdrawiam ;) jsb2
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |