Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wojna hbrodowa trwa w najlepsze. |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wojna hbrodowa trwa w najlepsze. |
No nie mam blisko, chyba, że samochodem. Inna sprawa, że za dobrze się leży, i chyba już mi się po prostu nie chce
|
|
to na jutro ma być ładna pogoda obowiązkowo :-)
|
|
z rowerem na księżyc haha:-)
|
|
A jeżeli ja jestem w związku ze swoja prawą dłonią to też jest złe czy to jest zgodne z naturą ????
|
|
Autor: Myślicielek (---.play-internet.pl) Data: 24-06-11 21:51 Riposta , Kościół to wszyscy ochrzczeni,a nie sama hierarchia ,poczytaj sobie uwaznie co dosłownie oznacza to słowo ; poza tym nie ma zbawienia poza Kościołem i Jezusem Chrystusem Bogiem,który jest Jego Głową . tak chciał Pan Bóg i trzeba to zaakceptować . i tak jak ktoś juz pisal ,nie wazne ,ze jakiś ten lub tamten ksiądz czy biskup grzeszy ,bo to nie moze byc zwolnieniem od wiary i zycia w Kościele ,i świadczy o słabościach wierzącego . pozdrawia Myślicielek Panie Myślicielek,a ja myślę,że Pan jest osobą duchowną(księdzem,zakonnikiem,klerykiem).
|
|
Gówno prawda.
|
|
Na Twoim miejscu mniejszego mieszkania niż 200m2 bym nie brał,no oczywiście o basenie już nie wspomnę.
|
|
ta dedykacja to byłą dla ciebie popaprańcu http://www.youtube.com/watch?v=pdiDxf467yg A i Areczka pozdrów ode mnie :) Powiedz mu że miał się odezwać w maju :) widocznie zapomniał nicku :):):):)):):):)
|
|
Omania To było śniadanie ,a teraz już czas na obiad ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ehhhhhh Porcięta moje :) Dziewczyny chyba poszły pogadać :)
|
|
maruda jestem jestem:-)
|
|
maruda Najwyraźniej poszły na spacer :) A porcienta chyba się zdrzemną godzinę , bo trochę dały po robocie i zmęczone ;)
|
|
maruda ty gostek pokaż swoje chamstwo tak jak w nocy pokazałeś. Co panny są na necie niechcesz pokazac swojego buractwa:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |