Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trzeba zapytać prezydenta, gdzie i pod jakimi pseudonimami PiSuje asystent medialny Grzegorz Zaremba ? |
ohhhhhhh czarnasukoczarna speszyłem sie :) nazbyt dużo uczucia na mnie wylewasz:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trzeba zapytać prezydenta, gdzie i pod jakimi pseudonimami PiSuje asystent medialny Grzegorz Zaremba ? |
ten ktos lubi sie golic przeciez i lubi ogolone tzn.maja byc łyse jak łysek z pokładu idy żle napisałam przecież głupia jestem dla tego kogos podobaja sie mu łyse całkiem łyse i im trzeba usługiwać nienawidze ludzi głupich
|
|
Re: Trzeba zapytać prezydenta, gdzie i pod jakimi pseudonimami PiSuje asystent medialny Grzegorz Zaremba ? |
dobranoc czarnasukoczarna:) Jak bedziesz miała jeszcze jakies pytania to służę pomocą :):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
siema zbychu :-)
|
|
...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |