środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
udostępnij !!!!

a no co ja ci skarbie ty mój napisze??:))

no zmęczony jestem po trasie żeŚiOK...

dużo widziałem po drodze,,,

hmmm a co u ciebie kochaniutka ti moja???:))

Niech moc będzie z Wami

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: udostępnij !!!!

Treść jest ukryta

no to jak zmęczony to już szybko odpoczywac zmykać hehe ;)

a u mnie jakoś do przodu padnięta jestem po całym dniu wrażeń chwile posidedze i spadam spać wpadłam się ugadac z któąś z dziewczyn na juto ale żadnej nie ma buu...

chce kupic mieszkanie nowe, w stanie developerskim, ile trza kasy przygotowac ,jakie sa dzis ceny takich mieszkan, pomozcie!!!

Niech moc będzie z Wami

Sandały zostały stworzone do tego by zakładać je na gołe stopy. Jeśli cierpisz na wzmożoną potliwość stóp to są odpowiednie preparaty zapobiegające nadmiernej potliwości. Logicznym jest, że stopa w skarpecie poci się bardziej, szczególnie w upalne dni i przesiąka przez skarpety, tak, więc żadna to ochrona. Bez skarpet stopy mają przewiew są naturalnie wietrzone i pocą się zdecydowanie mniej. Więc na Miłość Boską nie róbcie z siebie wieśniaków pozbawionych poczucia estetyki i gustu. Wszystkie narody rozumieją, że ten typ obuwia powstał do noszenia na gołe stopy, jedynie polska prowincja nie jest w stanie tego pojąć. Jeszcze trochę to w korkach będziecie chodzić po ulicach.

a nic takiego sun skarbie,,,:))

to jak będzie??

Niech moc będzie z Wami

Dobry wieczór? ;))

ło meg....

sciemanko???:))

Niech moc będzie z Wami

mi koleżanka robiła, popytaj znajomych może ktoś z nich umie :) ostatnio widziałam w łomży takiego faceta co miał grubo za tyłek dredy, widziałam też jednego (może to ten sam??) jak robił na ławce w parku innemu dredy ;D jak go spotkasz to zaczep i zapytaj ;P

szczerze mówiąc straszna wieś na tym forum, jedynie psycho-jude normalna odpowiedź...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org