Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
udostępnij !!!! |
a no co ja ci skarbie ty mój napisze??:)) no zmęczony jestem po trasie żeŚiOK... dużo widziałem po drodze,,, hmmm a co u ciebie kochaniutka ti moja???:)) Niech moc będzie z Wami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: udostępnij !!!! |
Treść jest ukryta
|
|
no to jak zmęczony to już szybko odpoczywac zmykać hehe ;) a u mnie jakoś do przodu padnięta jestem po całym dniu wrażeń chwile posidedze i spadam spać wpadłam się ugadac z któąś z dziewczyn na juto ale żadnej nie ma buu...
|
|
chce kupic mieszkanie nowe, w stanie developerskim, ile trza kasy przygotowac ,jakie sa dzis ceny takich mieszkan, pomozcie!!! Niech moc będzie z Wami
|
|
Sandały zostały stworzone do tego by zakładać je na gołe stopy. Jeśli cierpisz na wzmożoną potliwość stóp to są odpowiednie preparaty zapobiegające nadmiernej potliwości. Logicznym jest, że stopa w skarpecie poci się bardziej, szczególnie w upalne dni i przesiąka przez skarpety, tak, więc żadna to ochrona. Bez skarpet stopy mają przewiew są naturalnie wietrzone i pocą się zdecydowanie mniej. Więc na Miłość Boską nie róbcie z siebie wieśniaków pozbawionych poczucia estetyki i gustu. Wszystkie narody rozumieją, że ten typ obuwia powstał do noszenia na gołe stopy, jedynie polska prowincja nie jest w stanie tego pojąć. Jeszcze trochę to w korkach będziecie chodzić po ulicach.
|
|
a nic takiego sun skarbie,,,:)) to jak będzie?? Niech moc będzie z Wami
|
|
Dobry wieczór? ;))
|
|
ło meg.... sciemanko???:)) Niech moc będzie z Wami
|
|
mi koleżanka robiła, popytaj znajomych może ktoś z nich umie :) ostatnio widziałam w łomży takiego faceta co miał grubo za tyłek dredy, widziałam też jednego (może to ten sam??) jak robił na ławce w parku innemu dredy ;D jak go spotkasz to zaczep i zapytaj ;P szczerze mówiąc straszna wieś na tym forum, jedynie psycho-jude normalna odpowiedź...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |