Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Policja Płaszczaka w akcji - Podhale. Policjantom z helikoptera wypadły granaty. Trwają poszukiwania zguby |
maruda wiesz to co zapodałeś na koniec to w 100% prawda kalisonki miłego kibicowania :--) hehehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Policja Płaszczaka w akcji - Podhale. Policjantom z helikoptera wypadły granaty. Trwają poszukiwania zguby |
Może u kogoś grał zespół Milenium na weselu? :)
|
|
Re: Policja Płaszczaka w akcji - Podhale. Policjantom z helikoptera wypadły granaty. Trwają poszukiwania zguby |
Marta to bardzo piękne imię :) A co dziwnego niby w tym imieniu ? ;)
|
|
Proste jak ktoś nie chce ten niech nie wchodzi.
|
|
Witam, W tym roku mam zamiar zacząć naukę w NKJO w Łomży na język angielski i w związku z tym mam pytanie, otóż czy trudno jest tam sie dostać ? I czy jesli zdam maturę na ponad 80% z pisemnej i 100% z ustnej z angielskiego mam jakieś szansę na dostanie sie do tego kolegium ? Będę wdzięczna za odp ;) Pozdrawiam.
|
|
Autor: Cyprian (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 18-05-11 15:09 NNKJO - Niepubliczne Nauczycielskie Kolegium Języków Obcych. Witam. Chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat poziomu zerowego w NNKJO, na który można było zapisywać się jeszcze na początku tego roku akademickiego. Teraz na stronie NNKJO nie ma już tej informacji... Mam pytanie:uczęszczał może ktoś na ów poziom zerowy do tej szkoły? Jeśli tak to może mogłaby taka osoba powiedzieć coś więcej na ten temat? Będę wdzięczny za każdą opinię. :) Jeśli nie wiecie nic na temat poziomu zerowego, to wpiszcie proszę opinię o NNKJO ogólnie.:) pozdrawiam i dziękuję za wszelki odzew. Poziom zerowy to poziom zerowy!!! zero pisania, zero czytania i zero komentarzy po prostu zero- syf- i wodorosty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zaden
|
|
wszyscy gdzieś wybyli:( Pewnie ołtarzyki stroją Boże Ciało :):) Żona do Kowalskiego: - Słuchaj ty jesteś maniak seksualny! - Tak mnie nazywasz? To bierz swoje siostry i wypieprzać z mojego łóżka! TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
brzydkie ruskie do tego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |