Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
26 latek WICEMINISTREM SPRAWIEDLIWOŚCI u Ziobry ...młodszego już nie było :) |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 26 latek WICEMINISTREM SPRAWIEDLIWOŚCI u Ziobry ...młodszego już nie było :) |
Uciekam na razie do pracy ,muszę pomóc komuś ;)
|
|
Re: 26 latek WICEMINISTREM SPRAWIEDLIWOŚCI u Ziobry ...młodszego już nie było :) |
Treść jest ukryta
|
|
@ psych jude – z twoich wypowiedzi wynika że”pewniakiem” przeczytałaś Biblię”od dech do dechy”, pewnie wszystkim z forum zacytujesz ( pokażesz ) wersety Biblijne gdzie występują:”nekromanci, zombi, natchnieni zboczeńcy”- czekam na te wersety. @ paplik- ty nie czytaj cudzych książek( przemyśleń ) typu”Opowieści Biblijne”, co nie stać ciebie na samodzielne myślenie? Pija wodę z źródła, a nie z .......... Pokaż te sprzeczności w Biblii, tylko proszę cytować wersety Biblijne, a nie własne przemyślenia. @ myślicielek – proszę nie mieszać filozofii z wiarą w Boga Prawdziwego, to są dwie zupełnie różne sprawy, dla mnie filozofia to jest jedna z dróg, odciągających ludzi od Boga. Mnie szkoda czasu na zajmowanie się filozofią i filozofami ( proszę bez urazy ). @ lobo – kolego! przeczytaj dokładnie poniższy cytat Biblijny z księgi rodzaju, rozdział I. „(26) A wreszcie rzekł Bóg: Uczyńmy człowieka a Nasz obraz, podobnego Nam. Niech panuje nad rybami morskimi, nad ptactwem powietrznym, nad bydłem, nad ziemią i nad wszystkimi zwierzętami pełzającymi po ziemi! (27) Stworzył więc Bóg człowieka na swój obraz, na obraz Boży go stworzył: stworzył mężczyznę i niewiastę. (28) Po czym Bóg im błogosławił, mówiąc do nich: Bądźcie płodni i rozmnażajcie się, abyście zaludnili ziemię i uczynili ją sobie poddaną; abyście panowali nad rybami morskimi, nad ptactwem powietrznym i nad wszystkimi zwierzętami pełzającymi po ziemi. (29) I rzekł Bóg: Oto wam daję wszelką roślinę przynoszącą ziarno po całej ziemi i wszelkie drzewo, którego owoc ma w sobie nasienie: dla was będą one pokarmem. (30) A dla wszelkiego zwierzęcia polnego i dla wszelkiego ptactwa w powietrzu, i dla wszystkiego, co się porusza po ziemi i ma w sobie pierwiastek życia, będzie pokarmem wszelka trawa zielona. I stało się tak. (31) A Bóg widział, że wszystko, co uczynił, było bardzo dobre. I tak upłynął wieczór i poranek - dzień szósty.” http://www.biblia.info.pl/biblia.php Zwróć uwagę na werset 29, w nim jest napisane co mieli jeść pierwsi ludzie, ziarno i owoce miały być pokarmem, dobry Bóg nic nie wspomina o zabijaniu zwierząt. Następnie werset 30, mówi co miały jeść zwierzęta czyli „wszelka trawa zielona”. Tak to miało wyglądać w raju, wszystko zmieniło się RADYKALNIE po tym jak Adam i Ewa zgrzeszyli i zostali wypędzeni z raju. @ maślanka 123 – wyczuwam nutę szczerości w twoich postach, więc spróbuję ci co nieco objaśnić, chociaż zrozumienie”tych”spraw przez ciebie, nie będzie zależeć od mnie. Dobrze mówisz że śmierć jest cierpieniem dla wszystkich, śmierć jest następstwem grzechu pierworodnego pierwszych rodziców, ale przyjdzie czas, że śmierci zostanie pokonana. Człowiek ma”wszczepione”w sercu pragnienie życia wiecznego, i dlatego jest nam tak trudno pogodzić się z utratą bliskich. W pierwotnym planie Bożym ludzie mieli żyć wiecznie, mieli się rozmnażać i zasiedlać ziemię, jak również mieli dbać o raj i”panować” nad zwierzętami. Czekam na następne pytanie :)
|
|
a mi poczta hehehe
|
|
madziarka chyba szef wpadł i go wystraszył;)
|
|
|
"uchem igielnym" była nazywana w tamtych czasach (Jezusa Chrystusa) niewielka brama w murach Jerozolimy ;ps. prosilem i ponawiam prośbę ,by juz nie pisać w tym temacie,a założyć sobie nowy temat . pozdrawia Myślicielek
|
|
Fajna wersalka na głównym tu: http://nk.pl/#profile/37676675 :D i chyba też się rozkłada..... swój swojego zawsze znajdzie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
*Sun* Sun GRATULACJE ciotko klotko ;) hehe Zbychu Napisz kiedy i gdzie ten obiad Pod Topolani ;) Kalisony zapraszają Ty płacisz ;) hehe Niech moc będzie z Wami
|
|
A co to się wyprawia w Łomżyńskich Zakładach Tramwajowych ? Tramwajarze piją bimber w zajezdni , zamiast prawa jazdy mają tylko karty wędkarskie , kradną prąd - wiadrami wynoszą z zakładu , a jeden taki to jest nawet ślepy . Chciałam się tam nająć do malowania szyn to mi powiedzieli , że mam za małe kwalifikacje jako magister UW . Ostrzegam wszystkich - Łomżyńska Zajezdnia Tramwajowa to siedlisko wszelakiego zła i deprawacji . Zawijam kiece i lece donieść na policję .
|
|
Thomas Potwierdzam ,pogoda SUPER ,świeci słonko ,ale jest przyjemnie nie na upału :) Myślicielek Witaj :) Ok napiszę nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
maruda wyspał sie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |