Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Elity PiSu odtrąbiły \" sukces\" 190:0 , a w praktyce jakie to ma znaczenie ? |
jestem slucham ciebie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Elity PiSu odtrąbiły \\\" sukces\\\" 190:0 , a w praktyce jakie to ma znaczenie ? |
dobra olivki nie ma to i ja uciekam.......... hahaha a tak na serio cytrynóweczka na mnie czeka przed domem...... oj jak ja lubie tych swoich sąsiadów...... jak będe sie do czegoś nadawał jak wróce to sie odezwe....... do usłyszenia ;)))))))))
|
|
Re: Elity PiSu odtrąbiły \\\" sukces\\\" 190:0 , a w praktyce jakie to ma znaczenie ? |
lovelas!!!! poiczekaj na mnie ja tez tej cytrynowki chcemmmmm
|
|
robcio slonko nie chce byc nie mila ale kiepski ciezki dzien,,,,,zje.......humor i nie powiem co jeszcze myslalam ze sobie go tutaj poprawie ale widze ze no.
|
|
no a czemu nie poprawisz??? olivka?? :)
|
|
ok. nie nalegam,,,, olivko i ja spadam,,, to nara
|
|
kochani ja uciekam nie umiem targować sie niestety miłej nocki dobranoc:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |