Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kopacz werzwanana przesłuchanie |
i ja się biore za sprzątanie sun a co myślisz dzisiaj na wspólny spacer z dziećmi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kopacz werzwanana przesłuchanie |
madziara coś mi tak śniło sie że nowy post jest zalożony:)
|
|
|
Legendarny, ale jak Ci nic z tego, to po co w ogóle wchodzisz w ten temat i w dodatku się wypowiadasz? Przybyło Ci coś z tego? Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
|
madziara atu mi brat troche glowe zawraca bo panna z Hiszpanii ma przyjechać a le i tam lipa z pracą.
|
|
to pracodawcy to ślimaki żadają od ludzi a sami są niefer np. z zaplatą
|
|
12 osob moze spokojnie zyc za 3800zl miesiecznie? :) No to 1500 na 3 to powinien byc full wypas... 340zl na osobe to nadal jest 340zl na osobe, niewazne przez ile osob to przemnozysz...
|
|
bylam dzisiaj ... na prawde skzoda czasu
|
|
madziara no tak ja zawsze jakoś ja się staram pracować w budżetowce no na razie to jakoś ciągnę jako kawaler to jakoś daje rade. Fakt prywaciarze kombinują umowa zlecenie itp ale ciężko i te pieniądze od nich wygarnąć
|
|
powróciłam :D wysprzątałam,zakupy zrobiłam,dziecię uspałam,obiad wstawiony czas na relax i kaweeee o takkk ;)) 7angelfree,madziara,Legendarny i reszta Witajcie :) madziara ja chętna na spacerek ale kochana już jutro a to dlatego że dziś już nie wybieram sie he tzn. mąż po południu jedzie z młodym na działkę a ja mam wychodne ale jutro jak pogoda dopisze to jak najbardziej kochana ;) Legendarny przyjemna nuta szkoda że ja ich występu nie pamiętam na muszli hehe ostatni jaki pamiętam to Feel i Maanam
|
|
dokładnie a i szmateksy drogie w łomży sa najlepiej nago prać nietrzeba prasować
|
|
Prowokatorka!
|
|
nie mowilam o moim mezu rudy błazen z druhem
|
|
madziara sama wiesz jak ciężko utrzymać rodzinę a w Polsce krzyczą że spadek narodzin jest że nie będzie kto miał pracować na emerytów ale tu nawet nie ma zachęty małej od strony państwa.
|
|
doberek!luzik bluesik,ale nocna zmiana byla ciężka.czlowiek się obudzil a tu rozmowa już na 3 temacie toć to siok.posiedzę i POSZPIEGUJĘ
|
|
KOLEJNA UCZESTNICZKA!! z dumą muszę stwierdzić ze ciesze się że jest pełnoletnia, naprawdę drodzy Państwo, Asia to ideał młodej kobiety! P.S. Widzę że co nie którzy panowie uważają się za wszech inteligentnych i odkrywczych ale już niedługo Wam miny zbladną, tym czasem nadal wyłaniamy finalistki, drogie panie zgłaszajcie się! Grudzień tuż, tuz!
|
|
|
wolny niewolnik ja żadko debatuje ale czasami trzeba jestem za szpiegowaniem!!!!!!!!
|
|
zdecydowanie Tomasz Sokół prowadził ciąże mojej żony. Do wszystkiego podchodzi ostroznie i odpowiedzialnie.
|
|
7angelfree Widzisz , chciała by dusza do raju, a tam już nie ma miejsc . Wsio zajęte. Z tego ta frustracja. Próbowała i nic się nie zdarzyło. Teraz odgryza się na forum, kąsając wszystkich dookoła . W Łomży z budżetówką to jest naprawdę nieciekawie . Szkoda , że zlikwidowali województwo , śledzie łyknęli prawie wszystko co było dobrego do zabrania . Życzę powodzenia .
|
|
teraz to już odbijam papapapapapapapapapapa! do kiedyś! rudy błazen z druhem
|
|
szpieguj ile chcesz a co mi tam będe ci żałować niejestem skąpa hehehe
|
|
PS: Cwany to ja nie jestem , po prostu ZARADNY ! Coś mi się w życiu chciało , "wziąłem sprawy we własne ręce" i nie czekałem cudu , założyłem firmę i pracuję sam na siebie .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |