Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pis twierdzi, że Polska jest bezpieczna, a tym czasem Ukraińskie czołgi jeżdżą sobie po Polsce bez żadnego nadzoru. |
Gratuluję ja pomyślałem 50
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pis twierdzi, że Polska jest bezpieczna, a tym czasem Ukraińskie czołgi jeżdżą sobie po Polsce bez żadnego nadzoru. |
a ja nie chcę wychodzić z zasadzki;-)Dobrze mi tutaj.
|
|
Re: pis twierdzi, że Polska jest bezpieczna, a tym czasem Ukraińskie czołgi jeżdżą sobie po Polsce bez żadnego nadzoru. |
macie uśmiech,,,, http://wloclawskie24.pl/photos/0016/1103/uśmiech_article.jpg?1259133063 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
fresz to do mnie ??????
|
|
paplak czy wolny niewolnik może jak na razie nie ma dowodu na istnienie Boga ale za to jest dowód na to, że życie nie powstało samo z siebie na drodze ewolucji jak wymyśliła nauka XIX wieczna. Podobnie nie ma żadnego dowodu na powstawanie gatunków jak to w XIX wieku pan Darwin był napisał. Jedyne co zauważył to ewolucję w obrębie danego gatunku i powstawanie odmian przystosowujących się do zmieniającego się środowiska. To tak ku ścisłości. Ps. Podstawowe prawo przyrody to zasada najmniejszego dzialania. Pozdrawiam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |