Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A PO wsi niesie się skowyt skundlonych kundli!! Poniżej przykład kłamstwa jakim posługują się STARZY, NIE WYKSZTAŁCENI I Z MAŁEJ WIOSKI |
madziara a gdzie Ty mieszkasz?tzn która część Łomży :) co do spaceru jak tylko pogoda sie poprawi możemy sie spotkać na jakims placu zabaw :D hehe kurde ale wynalazłam nutę po prostu uwielbiałam ją przypominają się stare dobre czasy ahhh boska jest...:)) http://www.youtube.com/watch?v=Sfepfm_gi2Y&feature=related
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A PO wsi niesie się skowyt skundlonych kundli!! Poniżej przykład kłamstwa jakim posługują się STARZY, NIE WYKSZTAŁCENI I Z MAŁEJ WIOSKI |
Siema ! Jestem ciekawy czy w Łomży istnieje taka grupa jeśli tak to proszę o kontakt nr gg 9199790
|
|
Re: A PO wsi niesie się skowyt skundlonych kundli!! Poniżej przykład kłamstwa jakim posługują się STARZY, NIE WYKSZTAŁCENI I Z MAŁEJ WIOSKI |
hahahahahahahahaha weź lovelas uspokój się co??????? :):):):):):):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
taa, glupoty, nie wiem co widzialem? bylo ok. 22 i bylo maks 10 osob!
|
|
jeansy na rynku mają w dużych rozmiarach
|
|
Pod filarami i ostatnio na ul Farnej sklep z sukniami-była kartka do okna przyklejona, że do rozmiaru 50 mają zaopatrzenie.
|
|
o Nic tylko troche zastanowienie dla nie ktorych .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |