Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy giną w szambie, trzy osoby zginęły - Dobra Zmiana zatruwa życie :) |
Zbychu O matko ,aż tyle 8000 ,moja chłodnia tyle nie mieści ;) haha Do barku się tobie nie zmieści ;) hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy giną w szambie, trzy osoby zginęły - Dobra Zmiana zatruwa życie :) |
Kalisony ja idę na wieś mam piwnice i wejdzie haha
|
|
ja chyba spadam lekko spać dziś pracowałem i jestem padnięty :-) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
dobranoc wam kolorowych ....
|
|
Kalisony też spać uciekają ;) Miło z Wami pogawędzić ;) DOBRANOC , pchły na noc ,karaluchy pod poduchy ;) Miłych snów :):):) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Tak , jutro odpisze ;)
|
|
oki,,,, to pa .:) a czemu nie śpi tylko siedzi??? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
hmm.. Uh ach trzeba uciekać spać :( http://www.youtube.com/watch?v=-PdKGDMhau4&feature=autoplay&list=TLbBgzEwAS0Eo&index=2&playnext=2 "Świat bez miłości jest martwym światem i zawsze przychodzi godzina, kiedy człowiek zmęczony błaga o twarz jakiejś istoty i serce olśnione czułością" http://s3.ifotos.pl/ mini/chlpaki_hwpaqxw.jpg
|
|
witam wszystkich spiochówww... :)) a ja już nie spam,,, hihihihi
|
|
Kurcze spadam do roboty bo już chyba pózno jest .....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |