Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świzdu, gwizdu i poparcie suwerena poszło teraz w PiS du, bandyci w mundurach mogą zapukać do każdego z nas :) |
robciu Robcio pamiętasz wczorajsze kapsle z soczku ?;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świzdu, gwizdu i poparcie suwerena poszło teraz w PiS du, bandyci w mundurach mogą zapukać do każdego z nas :) |
Zbychu Jak tak to kupuje ,oczywiście za niedrogo ;) hahaha Od ciebie wszystko kupę ;) hehe Ile do barku przelać ? ;) hehe
|
|
Re: Świzdu, gwizdu i poparcie suwerena poszło teraz w PiS du, bandyci w mundurach mogą zapukać do każdego z nas :) |
Trochę zostawię ,żeby zwiewne kalisony kupić na następne spotkanie ;) hehe "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
hmmmm powiadasz w lodówce???
|
|
prosze bardzo dla mnie pan Kocon to mala zakompleksiona P.. slowa krytyki z innego zrodla
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |