Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mariusz Chrzanowski ma pomóc odbić samorząd Jarosławowi Kaczyńskiemu |
witaj delizjeszampanskie ,jak chcesz to napisz do mnie na gg 36334160 ; zapraszam wszystkich zainteresowanych tematem do kontaktu . pozdrawia Myślicielek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mariusz Chrzanowski ma pomóc odbić samorząd Jarosławowi Kaczyńskiemu |
ja to wiem tylko ze zabawniej by bylo gdyby rozmawiali o facetach a nie na jedna biedna duszyczke sie uwzieli Niech moc będzie z Wami
|
|
- Jak nazywa się mężczyzna, który stracił 90 % zdolności logicznego myślenia? - Wdowiec.
|
|
doberek! nie zdolam PRZESZPIEGOWAĆ co się dzialo,ale powiem,że wczorajszy *plener*mnie się udal.dziś poprawilem troszkę samopoczucie...i już za niedlugo będzie koniec weekendu:-)http://youtu.be/2NzeEQCJ4aM PANI moja przepraszam,ale wczoraj zaniemoglem,a i dziś tak jakoś wyszlo(ostro po bandzie,ale nie po BANDZIE KAL...)
|
|
bobcats1 mnie nie trza liczyć,ZAWSZE jestem TAM
|
|
gdzie się podziałyście kobiety kochane????????
|
|
kalisonki,, tak się wykosztowałem a ona nic nawet słowem... :(( olivka no prosze cię słonko.......
|
|
Zbychu Pogoda dzisiaj taka sobie ,mają padać ....ale wyobrażam sobie ,że świeci słonko ,przynajmniej tu na forum ;) *SUN* nam będzie świecić ;) hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |