Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kojarzycie hasło : Tylko świnie siedzą w kinie, co bogatsze, to w teatrze . |
dziękuje ale ja wole takie prawdziwe.......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kojarzycie hasło : Tylko świnie siedzą w kinie, co bogatsze, to w teatrze . |
hahaha robciu dobre , skąd ty to bierzesz??????????
|
|
Re: Kojarzycie hasło : Tylko świnie siedzą w kinie, co bogatsze, to w teatrze . |
na plaży podobno :)
|
|
pa omanio będe tęsknił,,,,, :(
|
|
do usłyszenia omanio.........
|
|
Dziś rano córka przyszła, żebym jej pomógł zawiązać buciki. No, to wiążemy i wiążemy. Uczę ją o zajączkach i pętelkach, o motylkach zawiązujących skrzydełka, na kokardkę i takich tam sznurówkowych historyjkach, a ona mnie nagle pyta: - Tato!! A dlaczego dziewczynki mają mniejsze stópki od chłopców? - Aby w przyszłości mogły stać bliżej zlewu. Chłopakom w pracy powiedziałem, że mi szczapa przy rąbaniu drewna odbiła. Swoją drogą widać, że to mamy córcia – ma to pierdolnięcie gówniara. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
PIĄTEK 24. 07 Kochany Pamiętniczku, przepraszam, że mnie tu tak długo nie było. Ale w niedzielę przy śniadaniu w zeszłym miesiącu rozmawialiśmy z żoną na tematy religijne. Żona twierdziła, że kobieta to lepszy „produkt” Boga niż mężczyzna. Więc jej przypomniałem, że to mężczyznę stworzył Bóg jako pierwszego. A ona mi na to: - Taaa… bo musiał zacząć od zera. No szlag mnie trafił na gadzinę jedną hodowaną na mym męskim łonie to jej odszczeknąłem: - Yhm. A jak chciał stworzyć kobietę to się potknął i powiedział „*****”. I słowo ciałem się stało. Na OIOM-ie trzymali mnie tylko przez tydzień. Chirurg szczękowy powiedział, że miałem szczęści, że szczęka mi się w mózg nie wbiła. Mój wstrząs mózgu to byłby przy tym pikuś. Dopiero wczoraj mnie wypisali. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
o patrzta jakie to bunciuczne sie zrobilo sam se z netu siooooo a Ty lovelas cos sie cieszysz?? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a niby co jest fajne???
|
|
Witam Wszystkich z kim się jeszcze dzisiaj nie witały kalisony ;) robcio Słodki ten psiak :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |