wtorek, 29 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pięciomilionowe bezrobocie w Niemczech ?

Przypomniala mi sie pewna sytuacja - w Krynicy Morskiej jedną z ulic nazwano imieniem teleexpresu i w dniu nadania tej nazwy caly teleexpres byl z tamtąd transmitowany. Moze by tak jedno z rond nazwac imieniem jakiegos programu telewizyjnego i miec darmową promocje miasta w tv? :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pięciomilionowe bezrobocie w Niemczech ?

Na "placu cyrkowym" przy Księcia Janusza mają powstać dwa lubelskie sklepy: Stokrotka i Elpro, a po przeciwnej stronie (na górce gdzie się pasą krowy :) market spółki dwóch łomżyńskich kupców-inwestorów. Wszystkie te obiekty mają mieć powierzchnię mniejszą niż 2000 m.kw. więc miasto nie ma wiekszego wpływu na ich powstanie.

Sprawa sklepu wielkopowierzchniowego nie jest jeszcze wyjaśniona. Są propozycje budowy dużego (ok 14000 m. kw.) centrum handlowego z hipermarketem przy zbiegu ulic Zawadzkiej i Sikorskiego oraz budowa hipermarketu Tesco na terenie stacji PKP. Tutaj zgoda miasta jest wymagana i rozmowy są w toku.

Dzieje się też coś w dawnym "Bocianie", jednak na ten temat wiem niewiele.

To chyba wszystko. Jeśli się gdzieś mylę, proszę mnie poprawić.

Lepiej puszczać bąki. Nie widać.

Elu,
Fajne to Twoje:"bardziej interesują mnie KURSY dla normalnych ludzi niż dla nauczycieli". :-)))))
Pozdrawiam.

A niech sobie protestuja. Zycie w Lomzy, jakby nie patrzec jest holernie drogie, a jak im sie nie podoba budowa supermarketu to niech za normalne cenyv handluja(nie mam na mysli wszystkich handlujacych, bo zdarzaja sie wyjatki)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org