środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dobra zmiana PiSu : Kolejny SKOK zbankrutował. 52 tys. klientów straci 170 mln zł oszczędności.

no to ja juz nie rozumiem..........

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dobra zmiana PiSu : Kolejny SKOK zbankrutował. 52 tys. klientów straci 170 mln zł oszczędności.

ostatnim razem??ale u mnie było nie raz,więc kiedy??

Re: dobra zmiana PiSu : Kolejny SKOK zbankrutował. 52 tys. klientów straci 170 mln zł oszczędności.

Zbychu....buahahahah padłam... ;D

fresz hehehe oj tak tak ;))

-

Sprzedam coś za niedrogo !!!!
Zrozumcie mnie nie mam kasy a muszę być mężczyzną i postawić Sun browara.
Kupcie coś bo będzie mi wstyd .Proszę !!!!!!!!!

Niech moc będzie z Wami

ja nie :(

lovelas dobranoc :)

rudy błazen z druhem

Spadam spać
Bawcie sie dobrze Bandziory Kalisony hehe napiszcie pozniej jak coś o której pod ratuszem stawiacie mi browary haha

Nara

Niech moc będzie z Wami

dobranoc zbychu.;-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org