Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rada Miasta |
Żurcio napisalem to na poczatku że lepjej sameu :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rada Miasta |
witam, mam trzy wolne miejsca do wawy w dniu 24.09.2005 na koncert Sting`a. po info: szamac@o2.pl pozdrawiam
|
|
chciałbym abyśmy lepie poznali dotychczasowe osiągnięcia kandydatów do Sejmu . Bo od nich samych prawdy się nie dowiemy np Paulos Cyndzas Kochani forumowicze otóż z Cyndzasami było tak : Był sobie raz ubogi Grek co mieszkał w Grecji chciał mieć więcej więc zapisał się do komunistów ( mieli dawać tym co nic nie mieli) Partyzantka komunistyczna dostała w dupę w Grecji więc bratnie kraje przygarnęły do siebie podobnych jak Cyndzas Starszy nieszczęśników tu został lekjarzem i spłodził dwóch synów - starszy został lekarzem, młodszy skończył technologię drewnawna na SGGW( mgr stolarz) ,a że biznes się nie układał postanowił zapisać się się do SLD ( proszę zauważyć ,że historia się powtórzyła tak jak z ojcem)wraz z kolegomi na poczatku nosili Czerniawskiemu ulotki ( to ten od głosowania na dwie ręce) a ,że dużo ich rozniósł to został kerownikiem ARIMR - też było fajnie -zatrudniał czerwonych towarzyszy i kolesiów - ciągle przychodzili do niego dawali pod stołem to i tamto . Ale nasz bohater głupi nie jest i se pomyślał - wybory idą toć mnie te liberały jak nic z roboty wypierd ...... i kolesiów moich też a może by tak w posły iść . I tu szybciutko policzył swój elektorat - tylu kolesiów przyjął , a tyle wniosków o dopłaty podpisał i jak nic wyszło mu , że posłem zostanie .To tyle resztę dopisze życie mam nadzieję ,że Łomżyniaki głupie nie są i na cwaniaków łapowników głosować nie będą . A tak na marginesie to start w wyborach panów z SLD to szczyt bezczelności : Strzaliński ( pzpr) Ochryciuk(antykwariusz) Cyndzas (stolarz) Szczepkowski (mao tse tung) Sami zasłużeni zaslużeni w dorabianiu się pod stołem wystarczy spojrzeć na ich majątki .Cyndzas nawet wynajał sobie ochronę. I tu gorąca prośba do forumowiczów . Łomza jest malym miastem każdy każdego zna . Zróbmy listę osób które zostały przyjęte do pracy przez tych panów po lini partyjnej , znajomości lub podstołowej . i prześlijmy dla tych przyszłych ojców narodu z zapytaniem czy tak samo beda rządzić Polską.?
|
|
1,22zł don-key
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |