Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto na kogo donosi ? Czy oni wstydu nie mają? |
robciu Nasze dziewczyny wszystkie fajne ,każda wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju ;) A chłopaki też fajni ;) lovelas Jeśli Ciebie tak kiedyś w w szkole przyjaciółki nazwały to musiałeś być "Pleyboyem " ;) Niech moc będzie z Wami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto na kogo donosi ? Czy oni wstydu nie mają? |
lovelas pley ,,,, o ja cię chromole:)))))) he he he he he
|
|
kochani w ten czwartek jest Boże Ciało będziemy pić jak świnie!!1 heheheheh jak wy idziecie to i ja a co mi tam zdrówko wasze relaksik przy piwku :)
|
|
a może wtorek ?;))))) w środę to ja już startuję na weekend :( niedziela byłaby najjjj :) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
algeroth A jednak tylko 2 godziny ,a nie tak jak myślałam ,że 3 ;) hehe Niech moc będzie z Wami
|
|
eee co wy śpicie?! < wieczne im odpoczywanie >
|
|
przecież wiesz że ja tolubie podglądać sun ;)))))
|
|
SUN pewnie że razem jeszcze Omania ma blisko do jednaczewiaka to i może ona się będzie chciała dłlączyć i coś olivka wspominała ze z tych rejonów jest to jakby co pójdziemy większą gromadką wszystkie w jeden cel ale kochani myśle że nasz lokal jest bez zmian oczywiście ja jestem za ratuszem :) -
|
|
Niech każdy poda Swoją propozycję ja odszukam i policzę Wasze głosy ;) Kalisony żegnają się na razie .....MIŁEGO WIECZORU KOFANI :) Niech moc będzie z Wami
|
|
robercie co tak cicho siedzisz obsrałeś się co. ktora jest twoja żona co pewnie nie maż żadnej żony co wymyślasz imię mi się może podoba a jak ty chcesz do niej podbić to wymyślasz że to twoja żona co . nie umiesz odrazo podbić
|
|
wieczorek dobry ja to bym poszla tylko jeszcze nie wiem kiedy i z kim i gdzie freszka podpowiedz!!!!bp ja tak z doskoku dzisiaj bo mnie raz laczy raz nie laczy.... mar
|
|
dotrzymacie mi towarzystwa do 3.00 rano???????? prosze....... rudy błazen z druhem
|
|
fresz ahaaaa juz kumam heh szkodaa ;(( Niech moc będzie z Wami
|
|
czwartek to gzwartek takie jest moje zdanie kochani....:)) kto jest za??? mar
|
|
ale się rozpisał robcio
|
|
achhhhhh tylko pozazdrościć:)Omanio to lecisz znami tak jak sie zgadamy ?z jakiej ulicy kochaniutka jesteś ? mar
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |