sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najwyższa Kara - Za Czy Przeciw ?

Kaufland to tam chyba mają te piwo "ambrosiusy" <lol>

--------------------------------------------------------
Tylko Łomża ŁKS !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najwyższa Kara - Za Czy Przeciw ?

coś w stylu digart.pl: www.deviantart.com

jest jeszcze coś takiego do zdjęć: www.photobucket.com
to chyba bardziej hosting, ale może się przyda :]

tak zamulacie i tyle dość mam tego cioty i łotra barabasza sROCZYŃSKIEZGO pozdro dla niekumatyh ;p a te reklemy mnie wkurzajo jak nie wiem co

Nie dość ,że serwer chodzi jak przedwojenny ciągnik to jeszcze zamulają to wszystko reklamami.Panie Admin troche szacunku dla innych!A nie tylko patrzą jak sie obłowić:P
Ciekawe co będzie jak się reklamodawcy dowiedzą ,że zamiast wzrostu zainteresowania reklamami skutek będzie wręcz przeciwny:P Bo na takiego sroczyńskiego(z małej bo to pipa) to ja na pewno nie będę głosował:P

bigi2004 no tak nie do konca sie z Toba zgodze. Z tego co pamietam, to wlasnie najlepsze imprezy sa w czasie studiow i poziom uczelni nie ma tu nic do gadania. Najwyzej w czasie sesji poprawkowej trzeba kuc po 18h/dobe :)
Takze "dziewczynko" nie szalej teraz, rozkoszuj sie spokojnym zyciem z rodzicami, bo jak pojedziesz na studia to przyda Ci sie zdrowa watroba a i za spokojem nie raz zatesknisz :)

pozdrawiam,

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

ja już troszke lat temu siedziałem na CB bardzo dobra rzecz :-P skype bez komputera ;D

Tylko Łomża ŁKS !!!

No niestety, takich wiadomości mogłem się spodziewać. Mimo to, myślałem, że cosik jeszcze zostało w tej Łomży :/

Ptysiu: daruj sobie takie niesmaczne teksty, pochodzące chyba z epoki kamienia łupanego. Czy jest jakaś opcja, żeby zablokować możliwość dodawania komentarzy przez danego użytkownika ??? :D

.

Muszą na czymś zarabiać, my im na pewno nie dołożymy, a prowadzenie portalu nie jest tanie.

Poniżej regulamin publikowania wypowiedzi na WP.

Nie będziemy publikować opinii, które:

nawołują do przemocy,

są skrajnie rasistowskie, antysemickie, szowinistyczne,

są wulgarne, obraźliwe, naruszające zasady współżycia społecznego,

zawierają adresy www i e-mail oraz dane osobowe i teleadresowe,

zawierają reklamy produktów lub usług,

propagują alkohol, narkotyki lub inne środki odurzające,

obrażają osoby publiczne,

obrażają inne osoby uczestniczące w dyskusji,

mogą łamać prawa autorskie,

nie są zgodne z tematem komentowanego artykułu,

są pisane tylko wielkimi literami,

zawierają uwagi skierowane do Moderatorów WP.

Pozdrowienia.

rudy błazen z druhem

kamilo do tego jest potrzebne już ci wyliczam

- radio cb zobacz na allegro

http://www.allegro.pl/search.php?string=radio+cb

-zasilacz koszt ok 80 złotych

-antena stacjonarna+ kabel+ 2 koncówki
-swr do ustawienia parametrów anteny
osobiście sam od nich kupiłem radio polecę ci ten sklep tam poprzez gg wszystkiego się dowiesz
www.sklepcb.port2000.pl

Witam. Mam pytanie : jak kształtują sie ceny wykonania konstrukcji budynku jednorodzinnego do posiadanej architektury? Mowa o domkach jednorodzinnych - typowych. pyt. 2 gdzie szukac konstruktorow na rynku rodzimym? z gory dzieki

Kochani forumowicze
otóż z Cyndzasami było tak : Był sobie raz ubogi Grek co mieszkał w Grecji chciał mieć więcej więc zapisał się do komunistów ( mieli dawać tym co nic nie mieli) Partyzantka komunistyczna dostała w dupę w Grecji więc bratnie kraje przygarnęły do siebie podobnych jak Cyndzas Starszy nieszczęśników tu został lekjarzem i spłodził dwóch synów - starszy został lekarzem, młodszy skończył technologię drewnawna na SGGW( mgr stolarz) ,a że biznes się nie układał postanowił zapisać się się do SLD ( proszę zauważyć ,że historia się powtórzyła tak jak z ojcem)wraz z kolegomi na poczatku nosili Czerniawskiemu ulotki ( to ten od głosowania na dwie ręce) a ,że dużo ich rozniósł to został kerownikiem ARIMR - też było fajnie -zatrudniał czerwonych towarzyszy i kolesiów - ciągle przychodzili do niego dawali pod stołem to i tamto . Ale nasz bohater głupi nie jest i se pomyślał - wybory idą toć mnie te liberały jak nic z roboty wypierd ...... i kolesiów moich też a może by tak w posły iść . I tu szybciutko policzył swój elektorat - tylu kolesiów przyjął , a tyle wniosków o dopłaty podpisał i jak nic wyszło mu , że posłem zostanie .To tyle resztę dopisze życie mam nadzieję ,że Łomżyniaki głupie nie są i na cwaniaków łapowników głosować nie będą . A tak na marginesie to start w wyborach panów z SLD to szczyt bezczelności : Strzaliński ( pzpr) Ochryciuk(antykwariusz) Cyndzas (stolarz) Szczepkowski (mao tse tung) Sami zasłużeni zaslużeni w dorabianiu się pod stołem wystarczy spojrzeć na ich majątki .Cyndzas nawet wynajał sobie ochronę.
I tu gorąca prośba do forumowiczów . Łomza jest malym miastem każdy każdego zna . Zróbmy listę osób które zostały przyjęte do pracy przez tych panów po lini partyjnej , znajomości lub podstołowej . i prześlijmy dla tych przyszłych ojców narodu z zapytaniem czy tak samo beda rządzić Polską.?

ludzie jak wam się oni nie podobaja to na nich nie głosujmy
a te numery toć to obciach całkowity musieli by mi doplacić te 1000 zł żeby takie wziąć- naprawdę
Mając takie łatwe do zidentyfikowania numery jesteśmy łatwo namierzalni i wcześniej czy później to się na nas zemści bo łątwo je zapamiętać gdyby zdarzyło się nam coś przeskrobać Psy nas szybciej znajdą .
te łatwe numery to niby sa po to abyśmy łatwiej zapamiętali np w Dziale Komunikacji czy PZU?
No nie róbmy z siebie debili no chyba te pare cyfr zapamięta każdy ćwok .
No może z wyjątkiem rodziny Sroczyńskich.

To niejest pierwszi ostatni przypadek tego jest wiele w naszym kraju ale słuzby zdrowia to nieobchodzi oni dbają tylko o siebie a powinni dbać o siebie i o zdrowie innych osób... tak byc w Polsce niemoże. Ale jak temu zaradzić ??

Aile kosztuje bilet na stinga ?

Tylko Łomża ŁKS !!!

relax ulica dmowskiego!! :D

Niezatanio ??

.

No widzisz! Mnie też udało się uniknąć kaca, a nawet kacyka.
A tak w temacie to bezsenność pozwala jaśniej spojrzeć na pewne sprawy, czyż nie? Ale niestety wzmaga wszelkie bolączki. Pozdrówko.
ps. Kazik, to co, pijemy dalej w sobotę? No chyba, że wyląduję na koncercie.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

a forum ŁKSu nie ma, że przyszło ci do bani się pytać o te sprawy na 4lomza?

edy ci odpowiedzial

Zuza

Treść jest ukryta

Niech wezmo sobie to Via Baltice przez Białystok a nam wybudują obwodnie ale najpierw obwodnica a puzniej V-B. bo znając ich to zrobio odwrotnie i powiedzo ze kasy nie mają na Obwodznice :/

Tylko Łomża ŁKS !!!

sluchaj cie sie Andrzej1 bo on mowi ze nie wolno grzeszyc, chlopie niestrasz bo sie zesrasz :] i kup se kolo ...... idz ty lepiej do kosciola a moze ty to ksiac Andrzej ? hehehhe
jaja by byly.

czyli sugerujecie ze Kaminski jest synem Ambroziaka? no moze i tak bo go chronil w sprawie o postrzelenie jakiegos biedaka, a moze oni sie poprostu bolcuja ? trzeba by spytac pani Pusz :]
pozdrawiam

Dzisiaj nadeszła smutna wiadomość dla polskiej piłki siatkowej. Otóż zginął nasz reprezentant na pozycji środkowego - Arkadiusz Gołaś, od kilku lat gracz reprezentacji narodowe. Jechał do swojego nowego klubu Lube Banca Macerata.

http://siatkowka.interia.pl/news?inf=667119
http://wiadomosci.onet.pl/1165023,12,item.html

Wielka szkoda dla naszej siatkówki.

Ale żeby chociaż jakiś retusz tych zdjęć zrobili (czytałem dzisiaj w onecie jakie dziwy wyczyniają z tymi ryjami).
A naszych nic nie retuszują, te zdjęcia, plakaty tylko straszą dzieci i staruszków i wdowy.

[*]

rudy błazen z druhem

[*] :-(

Tylko Łomża ŁKS !!!

WIadomo kasa ważniejsza, nawet kosztem tak tragicznej informacji. Widać że pan wielmożny psia mać Marcin Brynon Sroczyński lezie do sejmu po kasę, a dla ŁKS-u Łomża przez ponad rok czasu nie umiał pomóc przy modernizacji stadionu. To poprostu się nie mieści w głowie. Ten czubek jeszcze raczył się pojawić na meczu ŁKS-u Łomża z Pelikanem Łowicz w koszulce ŁKS-u za to, że nie pomógł w sprawie stadionu.

Wielka szkoda to młodego człowieka i jego rodziny, a nie stojącej na badziewnym poziomie - naszej siatkówki !

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Taksówkarze myślą że oni śa najważniejsi sam wiem coś o czymś takim a było syna poporosić by poszedł na chwilę do pobliskiego baru na chamburgera za nim by przyszedł by było po sprawie a tamtego w trąbe co on sobie myśli że Bóg i car ja już dawno to tej koropracji nie miałem zaufania

[*]

rudy błazen z druhem

Arek był dla mnie wzorem siatkówki, nie tylko polskiej, bo ta jest żenująca, ale był naprawdę świetny. Nadal jestem pełen podziwu Jego osobie. Zapisał się na dobre w kartach polskiej siatkówki.

Będzie mi go strasznie brakowało, albowiem siatkówka to to, co kocham ...

[*]

[*]

u mnie pod blokiem tez sie poluzniło :) w koncu po paru latach pan własciciel domyslił sie i zabrał autko z parkingu o ktorym pisałem wyzej !! ale ogolnie problem jest bo na wielu parkingach widuje sie podobne autka i straz miejska lub inne słuzby powinny sie tym problemem zajac

To wszystko to jeszcze nic, ale spróbujcie mieć z nimi stłuczkę to tak was załatwią, że się nie pozbieracie taki siwy w okularach, co jeździ zielonym oplem to wjechał na czerwonych światłach spowodował kolizję a gdy przyjechała policja to tak krzyczał wraz z policjantami na kobietę, że wzięła winę na siebie, ale on teraz jeździ w MPT a gdy się z nim jedzie to wypytuje się o różne rzeczy jak prokurator.

[*]

Szukam Sobie Jakieś Fajne Smycze Na Klucze ... Najlepiej coś związane z ŁKS-em albo jakimś klubem sportowym szukałem ale nie ma w necie smyczy z ŁKS-u... Najlepiej żeby sprzedający był w Łomży i można było załatwić to osobiście albo inne wskazówki z góry thx ;-) jeśli ktoś posiada smycze na sprzedarz ...

Tylko Łomża ŁKS !!!

no ile tych "ryjów"no bez przesady z portalu zrobiliście śmietnik :-/

http://allegro.pl/show_item.php?item=64492520

bedziesz mial jaka sobie zapragniesz.

(........)

W całęj polsce jest takich dzieci tysiące a co mówic w Afryce i na Świecie ?
Jedni walczą z nadwagą a drudzy z anoreksią !
http://www.pajacyk.pl

Tylko Łomża ŁKS !!!

A nie Hip Hopolo ? hehe...

Jeśli ktoś ma na sprzedaż to czekam i odrazu cene napiszcie.

A co do allegro to tak mi się chce czekać i latać na poczte że ...

[*] [*] [*]

rudy błazen z druhem

pijta Fanta - bądź Bamboocha :D

Tylko Łomża ŁKS !!!

dobrze ze dodales prawie Agencie22, bo zaraz i Ciebei by spotkal jakis lincz internetowy :)

Zobaczcie co zainteresowani piszą o Via Baltice: http://via_baltica.w.interia.pl/ksiega/ksiega.html

[*] Nie potrafię wyrazić tego, co czuję po śmierci, wg mnie, najlepszego polskiego siatkarza, bardzo młodego, utalentowanego i stale rozwijającego się :( Gdy się dowiedziałem, poprostu nie wierzyłem, i nadal ... nie chcę wierzyć :(:(:(:( Będzie mi go strasznie brakowało

W naszej pamięci pozostaną na zawsze jego wspaniałe ataki, których nie byli w stanie odebrać nawet najlepsi światowi piłkarze.

Arku, zostaniesz z nami !!!

no to ty będziesz pragnieniem a ja Spite ;d

.

Czy ktoś z was był natym festynie ?? hehe dlamnie to zbyt żenujące same dzieci pod sceno pełno tych fagasów z ulotkami frajerów do senatu i td. na scenie same parszywe twarze sroczki i nie sroczki ... okoła pełno śmieci najwiecej tych ulotek ,żadnych sensownych nut nie było wogóle lipa ...

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

dziecinada ;D kupa dzieciarni ;D

rudy błazen z druhem

ale jestes dowcipas - ilu instruktorow tam znajdziesz

Ciekawe, czy ktoś z Was może pochwalić się, czy podzielił się żywnością z głodującymi dziećmi przez ostatnie 2dni

rudy błazen z druhem

a poza tym agencie22 nie chodziło tu o to że, gościa nalać tylko pokazać jak się nie którzy panoszą ( znam kilku taxiarzy i są ok) chodziło mi tylko aby pokazać że są tacy co ich niby nic nie rusza no i zareklamować korporacje żeby wiedzieli kogo zatrudniają i wtedy np: wydadza prawidłowo reszte itp....

w sumie po czasie ale takie sytuacje mnie draznia...Devil wydaje mi sie ze na ten wyjazd i tak bys nie pojechał wiec po co piszesz takie rzeczy,jesli mnie nie rozumiesz to kiedys sie umówimy i Ci to wytlumacze ok....:D

:)..rozumiem:)
ale mecz wygrany i łks liderem
pozdro

Panowie troche szacunku dla kobiet ! określenie ,,dziewczynki" brzmi zbyt jednoznacznie, to tak jak my bysmy was nazywali ,,chłoptasie" miło by wam było?

j.w ;D

Ptysiu sprzedaje telefon :D

http://www.lomza.info/zClassifieds-detail-cat-60-de-83.html

"Nokia 5510 (sprzedam)

Opis:
Sprzedam nokie 5510 w dobrym stanie bateria trzyma 4 dni . Panel nowy dwie głębnsze ryski na wyswietlaczy (na panelu) dodaje do telefonu słuchawki i pudełko tel. 511737433

Szczegóły:
Cena: zł130 PLN
Stan przedmiotu: Mało używany
Miasto: Łomża
Ważne do: środa wrzesień 21, 2005 at 02:15
Odsłon 47

Informacje kontaktowe:
Kontakt: ptysiu | Zadaj pytanie"

Tylko Łomża ŁKS !!!

Aneczko następnym razem nieco bardziej przyłóż się do wyczyszczenia okularów bo żaden z kandydatów a było ich dwóch piwa wyborcom nie fundował :P Trawniki znacznie częściej obsikują psy sąsiadów z Twojego bloku i jakoś nie biadolisz ... A co do repertuaru ? Następnym razem zgłoś się do organizatorów z propozycją datku na ten cel - z chęcią go przyjmą i sprowadzą dla Ciebie Budkę Suflera tudzież inny kasowy zespół :P

Jak gładnieto --------> puszyste puch

Zdjęcia są robione od 72km/h to wiem napewno. A co z motocyklami to nie mam pojęcia:)

kulki-paintball

apostata

Właśnie dlatego, jedyne wyroby mięsne jakie kupuję, to polędwica sopocka, surowe mięso mielone (na lasagne), karkówka, piersi z kurczaka. W masarniach do wędlin dodaję się całą masą preparatów. Od przeróżnego rodzaju dodatków białkowych, poprzez koncentratory smakowe, do solanek, którymi nastrzykuje się wędliny, w celu zwiększenia objętości.

SN4P mylisz się, zajęcia z BJJ były prowadzone w budowlance możliwe że nadal są.

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=41250&t=41250

Do SN4Pa: "Rozglos BJJ o ile sie nie myle przynioslo UFC i bracia Gracie." Bracia? Ojcowie, synowie, wujkowie, wnukowie, a teraz to już jakieś pociotki. To jest bardzo liczna rodzina, można powiedzieć MAFIA (mafia po włosku rodzina ;)).

Dran: kim ty jesteś i dlaczego masz takiego nicka?

Profil użytkownika

Imię (nazwa) użytkownika: sequa

Rejestrujesz się na forum tylko po to by znowu pisać o tej sprawie??

Ciapek to ty sie jeszcze pochwal to zycia ani sobie, ani innym nie ulatwisz. Nie widziales jeszcze chyba slynnego motywu na Zawadzkiej jak stoi fotoradar a 200 metrow za nim policjant z radarem. Jak nei na 1-wszym to an 2-gim bedzie szansa wpadki. A punkciki leca - i to szybko ;).

Zuza

Zębów też mógłby kilka zgubić ;-)

Spoko, chłopaki, następnym razem lepiej Wam pójdzie...

magia_2

Moim zdaniem lipa troche. Do tej pory orientowales sie z jakiej sieci dzwonia. Wiele taryf amsz tak pomyslanych ze darmowe minuty masz w obrebie sieci wlasnej a do reszty 2x wiecej. I teraz jak sie zacznie szal z numerami to caly plan taryfowy ulozony przez Ciebie szlaq trafi ;), taki maly niuans. Ale ogolnie pozytywne rozwiazanie.

apostata

Ja osobiście myślę, że będzie 1:0 dla Anglii. Jestem pesymistą, bo gra jest o przysłowiową pietruszkę. Gdyby mogła tam wystąpić nasza łomżyńska jedenastka byłoby 1:1, albo 2:1 dla ŁKS.

3:1 dla Polski

magia_2

No nareszcie zaczynam doganiać cywilizowane kraje. Przenoszenie numerów już dawno powinno być możliwe i DARMOWE. W innch krajach w Europie tak jest. Mam ochotę zmienić operatora, bo nie odpowiada mi już jego oferta ale numer wolałabym zatrzymać. Ma się w końcu dużo znajomych i weź tu teraz każdemu mów, że numer zmieniłeś.

Ej te psy były tego zula a nie policyjne!!!

w idei podobno 60zł

rudy błazen z druhem

I LO jest najlepsze :D

Czyli wychodzi na to,że "szkolna tradycja" nie podoba się ani uczniom ani nauczycielom. Uczniowie kupują kwiatki bo muszą, nauczyciele przychodzą na studniówki bo muszą, uczniowe zapraszają nauczycieli bo też muszą...chore. Aha i nie piszę tylko z perspektywy ucznia bo moja mama jest nauczycielką i wiem jak to wygląda też z drugiej strony.No ale mieliśmy rozmawiać o Dniu Nauczyciela a nie o studniówce:) A co do mszczących się nauczycieli: Owszem nie wszyscy tacy są ale spora grupa. Kiedyś miałam nieprzyjemności z tego powodu, że nie dałam kwiatka ani bombonierki..nauczyciel wypominał mi kompletny brak kultury i UWAGA: CHAMSTWO..Przyjemne to nie było. Nie chcę uogólniać ale tak to już jest, że nie wiesz jak się nauczyciel zachowa.Przykre ale prawdziwe.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org