Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CBOS :68% za wejsciem Polski do UE,22%przeciw |
Numery pirata na zdjęciu ze strony Radia BAB na pewno da się odczytać. Przecież policja nie udostępniłaby zdjęcia z widocznymi numerami! Technik policyjny najpierw musiał je zaczernić. Oczywiście część fotek będzie nieczytelna, ale ja bym na łut szczęścia raczej nie liczył :-) Pozdrawiam. grover
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CBOS :68% za wejsciem Polski do UE,22%przeciw |
Na zdjeciu z fotoradaru, widac bardzo dokladnie twarz kierujacego (i to w duzym zblizeniu)pojazdem, jak tez jego numer rejestracyjny. Wiec jesli pozyczyles komus samochod to nie masz sie co martwic
|
|
czy juz nic innego nie macie do powiedzenia tylko ten problem z tym radarem co to za temat aleks
|
|
Obym to nie był ja na tym ich zdjęciu.Miałem około 70km.
|
|
Dokładnie... już jest 7 tematów o fotoradarach, a w każdym prawie to samo...
|
|
Panie Robercie Powiem tylko ,że nie trzeba namawiać do zapłacenia mandatu.Moga one trafiać na ul.Kaktusową w Łomży ,a tam poprzez komornika być egzekwowane.Dodam jeszcze , że prowadząc działalność gospodarczą nie mamy co liczyć np.na zaświadczenie z urzędu skarbowego bez uregulowanych należnosci.Inni mogą mieć wiecej szczęścia. Pozdrawiam
|
|
Ale czy nasz zalew musi być tak duży jak Zegrzyński (33 km2) ? Skoro do takiego zalewiku jak w Stawiskach (5 ha, zaś tereny rekreacyjne wokół niego zajmują 22 ha) ciągną tłumy może warto byłoby się zastanowić nad nieco większym acz nie ogromnym... ? Krzysztof
|
|
tararar tararartrararara tarararatararatarartaraq!@#@!%@W Zbych
|
|
http://www.radiobab.pl/index.php?wiad=59&PHPSESSID=b671c0c5d3a1f82963b1bf636146c938 Pozdrawiam. grover
|
|
no właśnie. nowe centrum handlowe ma powstać i słyszałem że nie jedno. problem w tym że nie wiem gdzie. proszę wszystkich poinformowanych o odpowiedź gdzie i kiedy zamierzaja otworzyć, z góry serdeczne dzięki °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |