Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego ŁOTR ujada na ONR ? |
PROTAGORAS PIERDOLISZ JAK POTLUCZONY!!!!!!!!!!! SPRAWDZ NA WLASNEJ SKORZE A POTEM SIE WYPOWIADAJ!!!!!!!!!!!!!Nie wazne w jakim kraju pracuja - tam placa podatki i zgodnie z UE sa takimi samymi obywatelami_____________________ dosc kuva tej nagonki ,Polak pracuje do ostatniego tchu a jesli wystapi o benefit to ma BETONOWE PODSTAWY!!!!!!!!!! ale i tak jego na wszelki wypadek sprawdzaja!!! a to dzieki takim wpisom jak twoj !!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego ŁOTR ujada na ONR ? |
Kalisony też już uciekają ;) Do z klikania Kafani ;)
|
|
madziaro,przyjąlbym to jako komplement w moją stronę,ale nie ja tworzylem tą muzykę. milego popoludnia i wieczoro-nocki :-) http://youtu.be/5L8-FTvSVxs rudy błazen z druhem
|
|
ło Jezuniu. Ok. zostawmy tego konkretnego gościa na boku. Jakie może być działanie gościa, lat pi razy drzwi 50, mieszkającego i pracującego w Łomży, mającego średnie wykształcenie? No jakie? A no takie, które będzie trochę krótkie na stołek ,,Specjalisty ds. Współpracy z Organizacjami Pozarządowymi w UM w Łomży. Nawet jeśliby miał wykształcenie wyższe zdobyte na którejś uczelni łomżyńskiej, to tez mało. Czas sobie z tego zdawać sprawę. ,,nie mam nic do tego gościa, ale faktycznie, to trzeba młodych wykształconych ludzi. Głodnych sukcesu, pełnych energii. Szybkie, silne, krótkie zmiany. Doświadczenie życiowe, to wystarczy, jak ma szef.,,
|
|
Rzepicha nie bulwersuj się tak bo tą piwiarnie szybciej pewnie zamkną niż otwierali. Wczoraj była otwarta i klientów nie za wiele chociaż wystrój jest ok ale w środku duszno;). Latem lepiej piwko smakuje na powietrzu.
|
|
Gdzie w Łomży lub okolicy mogę wypiaskować grzejnik?? I Jaka jest cena tej usługi?? Niech moc będzie z Wami
|
|
Jak myślisz ile to może kosztować??
|
|
Wiem coś nie coś . Nie mam samochodu , nie korzystałam z jego usług ,ale znam z przez znajomych znajomego lakiernika z Rybaków ,nie wiem ile sobie liczy . -
|
|
O nowa Pani notariusz ... Serdeczne dzięki za numer telefonu.
|
|
Adam TU CHODZI O PRAWDE i co chcesz zrobic! --------dlaczego notariusz ma TOBIE dyktowac? a tak jest w wypadku Poredowej!!!!!!!!!! nooo moze jej syn jest inny???
|
|
Poredów z całą stanowczością nie polecam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Corn-Elius czy ty jesteś metroseksualny ?
|
|
Niedawno forum krzyczało,że Łomża to wiocha.Jeśli tak jest technik rolnik będzie tu miał prawdziwe pole do popisu.Poza tym Luka przesadzasz z tym dworem pana prezia,paru błaznów ...
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=V_eOmvM-4zc byłam trudnym sercem do zniesienia mój ukochany był obciążony moją bronią [przystawioną] dookoła jego szyji, moimi palcami wplecionymi w koronę byłam trudnym sercem do zniesienia moje stopy ciągnęły się po ziemi zaniósł mnie nad rzekę gdzie pozwolił mi powoli tonąć moja miłość ma betonowy spód moja miłość jest żelazną kulą przykutą do twoich kostek ponad wodospadem jestem taka intensywna, mocna, ciężka w twoich ramionach jestem taka intensywna, mocna, ciężka w twoich ramionach czy jest warte czekanie na wszczystko, co zabija czas? czy jesteś wystarczająco silny by znieść ochranianie zarówno twojego, jak i mojego serca? kim jest zdrajca? kto jest zabójcą w tłumie? ten, który skrada się w korytarzach bezgłośnie moja miłość ma betonowy spód moja miłość jest żelazną kulą przykutą do twoich kostek ponad wodospadem moja miłość ma betonowy spód moja miłość jest żelazną kulą przykutą do twoich kostek ponad wodospadem jestem taka intensywna, mocna, ciężka w twoich ramionach jestem taka intensywna, mocna, taka ciężka w twoich ramionach to będzie moja ostatnia spowiedź: 'kochając cię nigdy nie czułam się błogosławiona' (Ohhhh) szeptam, jakby to było tajemnicą jedynym do potępienia jest ten, który to słyszy z ciężkim sercem ciężka, ciężka, jestem taka ciężka w twoich ramionach (jestem taka) mocna, intensywna w twoich ramionach (jestem taka) ciężka, ciężka, jestem taka mocna w twoich ramionach (jestem taka) ciężka, ciężka, jestem taka intensywna w twoich ramionach byłam trudnym sercem do zniesienia mój ukochany był obciążony moją bronią [przystawioną] dookoła jego szyji, moimi palcami wplecionymi w koronę byłam trudnym sercem do zniesienia ale on nigdy mnie nie zawiódł kiedy trzymał mnie w swoich ramionach moje stopy nigdy nie dotykały ziemi jestem taka ciężka, ciężka w twoich ramionach trudna, jestem taka ciężka w twoich ramionach
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Widzę, że do spółki z GazWybem robisz knajpie darmową reklamę. I o to chodziło.
|
|
W bosh service za Prymą jest taki pan Marcin .
|
|
Tylko w przypadku Banacha same chęci nie wystarczą bo trzeba mieć jeszcze troszkę pojęcia. Niech moc będzie z Wami
|
|
Do Autor: rzepicha (---.elomza.pl) Data: 17-06-11 14:27 Adam TU CHODZI O PRAWDE i co chcesz zrobic! Dlatego chcę sprawdzić jak jest u nowej Pani notariusz, bo cała reszta mi się już przejadła. Zgadzam się z Tobą, że notariusz nie może dyktować, ale też musi postępować zgodnie z prawem, ponosi za to odpowiedzialność. Natomiast jak ktoś nowy wchodzi na rynek, to jest konkurencja, są lepsze ceny, szybsze terminy i obsługa też. Nowy chce się przebić, bardziej się stara i zależy mu na kliencie.
|
|
Przecież o tym każdy wie że w przypadku gazu płynnego nawet mała butla turystyczna czy większa kuchenna nie może być użytkowana w piwnicy tylko powyżej ( min 5 cm ) nad powierzchnią, gaz taki jest cięższy od powietrza i po prostu gromadzi się w zagłębieniach i stwarza zagrożenie wybuchem.
|
|
DO 7angelfree tak dawno powinnam to byla zrobic tylko wiesz jak to jest jak ma sie tyle spaw na glowie
|
|
on swoja matke pobil pare x
|
|
Ludzie kupowali garaże i takie mają w innym przypadku (samochód na gaz) powinni kupować pomieszczenia magazynowe na materiały niebezpieczne. Teraz powinno się zapytać co o tym sądzą osoby które kupiły mieszkania nad garażami napewno poprą oni tych z bombami na kółkach.
|
|
Gdzie biorą do roznoszenia?:) w jakich sklepach mozna popytac?
|
|
za 6 € na godzine nawet murzyni nie robia . Dlaczego robicie z siebie niewolnikow? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Jedno piętro to rozwali głupi bojler na wodę lub butla tlenowa. rudy błazen z druhem
|
|
okey dzieki ;)
|
|
Ten reportaż chyba wszystko wyjaśnia : http://www.tvn24.pl/13153,12,prosto_z_polski.html
|
|
Autor: rewolwer (---.dip.t-dialin.net) Data: 16-06-11 22:03 A ten facet w Czartorii, to dobry fachman ? To syn Wicka z Bawełnianej, posiadacze meśków wiedzą co i jak. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
mensko -
|
|
Chyba dużo z nas ją zna, co sądzicie? :)
|
|
maruda Dziaduniu udajesz czy pracujesz ;) ?hehe Dziękuje Dziadunio za Lady in Black ,już dziękowałam tylko nie wiem czy czytałeś ;) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
a jakoś nic ciekawego olivka pogoda się teraz poprawiła to można coś wymyślić:)a tak to małe sprzątanko :) a ti Niech moc będzie z Wami
|
|
robciu Robcio nie poznaję Ciebie bez czerwonej bryki ;) hehehe < wieczne im odpoczywanie >
|
|
ja lubie brązowy byle by latem go nienosić bo gorąco hehehe
|
|
robciu jak kochasz to poczekasz jeszcze troszke hehhe < wieczne im odpoczywanie >
|
|
i niechciała się zbytnio odczepić ale dałam sobie rade
|
|
na lekarstwa pewnie pieniążków potrzebowała?
|
|
robciu Zdecyduj się smutny czy wesoły ? maruda Dziaduniu bez pracy nie ma kołaczy ,pracuj ,pracuj ,przez miesiąc będziesz leniuchował ;) Niech moc będzie z Wami
|
|
kalisonki ;) troche taki troche taki Hmmmm.. będzie dobrze za chwileczkie mar
|
|
No właśnie słusznie zauważyłeś z tym przejsciem na inne samochody i jeszcze jedno zagrożeniedoszło. Niech moc będzie z Wami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |