piątek, 01 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
potwierdzenie, że takie marsze są słuszne

alibaba no tak dłużej nie mieć pracy...
wiem że nie można mierzyć wszystkich jedną miarą ale miałem takiego rzetelnego "pracownika" kiedyś co wysyłał sms do panienek na jakiś nimuer 71.... (do tej pory przychodzą "jestem z Twojej okolicy mam wyg... ci....itd)
rachunek 550 zł
Jezdził z moim logo a ludzie przeganiali go mówiąc "od takiego durnia to ja nic nie chcę"
Kto na tym stracił ???No chyba nie on...
Ale za to teraz ma dużoooo wolneggooooo czasu dla siebie

Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: potwierdzenie, że takie marsze są słuszne

przeczytaj sobie cale forum jak widzisz jeszcze nie przeminelo ludzie maja swiadomosc swego pochodzenia i podtrzymuja ta swiadomosc. Moze tego nie wiesz ale nadal sa organizowane zjazdy szlacheckich rodzin, festyny

madziara
Kiedyś grał ,obiecał poćwiczyć ;)

Lepiej nie mieszać ;) hehe

no chyba że wszyscy zaśpiewaja

zbychu chciałam niewolnika kupic za wino ale że piwo lubisz to piwo może być

oczywiście najtańsze

w Łomży nie ma wypożyczalni rowerów :)

A co myślicie o tym ???
W zeszłym roku byłem i było super mogą przyjechać rodziny z dziećmi też super impreza.

http://forum.podlasie4x4.pl/viewtopic.php?f=15&t=515

Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem

czyli normalnie zabawy jak dla pospólstwa :):):)

Czyżby Jaśnie Państwu zabrało świadomości arystokratycznej???

Lepper też pochodził z rodziny szlacheckiej :):):):)

http://www.komorow.net/node/862 nooo , teraz wiadomo gdzie szukac:))

tak pobieznie przejrzalam artykul ---------------ale WOJT GMINY PIATNICA chyba bedzie musial oddac kase :)))) z procentami :))))))))))

dziadka kalisony

postaram się zawitać na nastepnym spotkaniu milego dnia kalisonki

zbychu drogo strasznie a niemasz nic na promocji!!!!!!!!! :)

a ty alibaba od momentu objecia wladzy przez PO I PSL slyszalec cos o dzialaniu CBA???? bo ja nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))Noooooooooooo chyba ze cos mi umknelo z mediow:))))))))))) albo ja glucha:)))))))))))

musisz zdać jeszcze raz teorię i dokupić 5godz taki kurs doszkalający po trzech niezdanych egzaminach

w Lomzy i okolicach szlachta? :)))))))))))))))))))))) to chyba ta ,ktora wyrozniala sie jednym sluzacym i ciut wiekszym zasmrodzonym domem:)))))))))))) szabla na sznurku i lapcie:))))))))))Odrazu mi sie przypomina opis jak to Poniatowski Stasiu zabiegal o glosy na Wschodnim Mazowszu :))))))))))) a dosc dokladnie jest opisane w ksiazce Lopalewskiego tytulu nie pamietam.

trzebaby kupic oryginalna gre i tyle. A jak nie to jest inny sposob, ale nie powiem :P

witam???? skarby moje??? i koledzy

patrze i czytam a tu mnie ktoś obgaduje???
no nie ładnie z waszej strony???? no no

niech tylko sie wloka przez SLOWACKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie bedzie litosci - wiatrowke szykuje odrazu , wytrzezwieja i pozamykaja pijackie mordy!!!!!!!!!POLICJA mnie nie potrzebna. DOBRY sposob -----------tam gdzie byly zaklady produkcyjne w dobie szczesliwoci mamy KUVA BARY I klientele ktora ostatnie wyrwawane od starych grosze przepija!!!!!!!!!!!!!

witam robciu:)

nikt cie nieobgaduje tylko chciałabym usłyszeć jak grasz na gitarze

witam madziare jeszcze uslyszysz kochaniutka przyjdzie na to czas he he he

A prezydent stolarz.Co tu dyskutować to jedna wielka sitwa POstkomunistyczna

to Masz coś na papa od niewolnikahttp://youtu.be/gfp9PRIxt-g

Polać mu!

TO JEST OSTRZEZENIE! nie bedzie litosci - a potem niech mnie kuva sadza!

brawo! Spokojna, prawdziwa i wyważona opinia. W pełni zgadzam się z tym co napisałaś. Niestety;/

< wieczne im odpoczywanie >

na www.zambrow.org chłopaki tez walczą, warto podpatrzeć.

@paplik, kto kradnie, oszukuje, morduje czy gwałci- Bóg czy człowiek? Bóg stworzył świat i człowieka ale to człowiek wyposażony w wolną wolę sam go sobie urządza. I często obarcza winą za swoje występki Boga. Na obraz i podobieństwo Boga znaczy, że posiadamy nieśmiertelną duszę, rozum, wolną wole, potencjał do rozwijania w sobie miłości i jesteśmy zdolni do czynienia dobra. To jakby naturalne cechy które posiada każdy człowiek i które upodabniają go do swojego Stworzyciela. Jednak to jest tylko potencjał który otwiera nam drogę do bycia Jemu podobni. Wolna wola jest tu kluczowa, człowiek może rozwijać się i stawać Jemu podobny łącząc się z Nim w miłości z własnego, wolnego wyboru, bo miłośc możliwa jest tylko między dwoma wolnymi osobami. Może też pójść w drugą stronę i oddzielić od Niego.

No i ja jakoś nie męcze się życiem, raczej trudze się ale mam świadomość tego, że to wina słabości, złych wyborów, grzechów, błędów i wypaczeń moich i otaczających mnie ludzi a nie sali tortur zwanej światem ;)

A co do nauki to proof or it didn't happen. Tzn. jakiś wiarygodny link czy lektura z dokładnymi wyliczeniami potwierdzonymi doświadczalnie. Chodzi Ci zapewne o przekształcanie się energii w materie i na odwrót na poziomie kwantowym. Tylko to nie rozwiązuje problemu, bo stwierdzenie, że materia jest wieczna i niezniszczalna, czyli, że istniała od zawsze i będzie istnieć zawsze jest dla nauki tak samo groteskowe jak wieczny Bóg. Póki co to są tylko teorie brane pod uwagę, niesprawdzalne, niemierzalne doświadczalnie, zupełnie jak idea siły stwórczej.

A kto stworzył Boga? Jeśli uznaje się, że Bóg jest transcendentny wobec tego świata i naszych możliwości poznawczych, logicznym jest uznać, że ograniczenia i prawa rządzące wszechświatem Go nie obowiązują.

Logiczne jest też, że skoro jak twierdzisz, naukowcy uznają, że materii nikt nie stworzył to ktoś inny może stwierdzić, że Boga też nikt nie stworzył. Wiarygodność obu stwierdzeń jest taka sama.

Co do Maryji to nie wiem gdzie widzisz niedorzeczność. Jeśli kobieta rodzi dziecko to jest jego mamą raczej :D

Prośba do mieszkańców, aby się rejestrowali i głosowali na plac zabaw przy ul. Dmowskiego. Zresztą to jedyny plac zabaw z Łomży biorący udział w głosowaniu, aż wstyd że miasto liczące ponad 60 000 mieszkańców oddało w ciągu ponad tygodnia nieco ponad 400 głosów. Dla ułatwienia podaję link:
http://www.100latnivea.pl/glosowanie

Bando nie pijcie tyle :-))
Właśnie pod moim oknem przechodzili Kierownik i Pracownik i nawet Kierownik targał wór z puszkami...
Coś podobnego...
;-))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org