Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Europa normalnieje |
maruda przecież widziałeś o której robcio wrócił na forum ;) To było towarzyskie spotkanie nie balety ;) hehe Kalisony jeszcze troszkę zostały i jak wróciły to od razu lulku poszły ;) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Europa normalnieje |
Karol Kołaki kościelne polecam
|
|
Zbychu Czekaliśmy na Ciebie z beczką piwa ,szkoda ,że nie mogłeś przyjść ;) 7angelfree Pamiętaj 7angel "Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje " ;) Kalisony jeszcze troszkę zostały pod ratuszem i jak wróciły to od razu lulku poszły ;) rudy błazen z druhem
|
|
Omania Witaj Omania :):):) Miło Ciebie widzieć :) Wzajemnie miłego dnia :)
|
|
tak,szukałam w necie,ale mnie bardziej interesowało kim byli moi przodkowie i skąd pochodzili,ale to już prawie niemożliwe do znalezienia :(
|
|
maruda Na kogoś trzeba zwalić ;) hehehe Od kilku dni kotecek mnie budził o 4 rano ....dzisiaj dał trochę pospać kalisonom ;) ... i co dalej??
|
|
Omania jak skowronek od rana rozśpiewana :)
|
|
Omania miłego dzionka i humorka Ci życzę:)
|
|
maruda Gacie na wacie ;) hahaha Kalisony tez ugodowe , mam anielską cierpliwość ,ale skołatane nerwy ;)
|
|
dziadzio poturla się bo ma zajęć trochę różnych :( nazbierało się tego kawałek i ogarnąć mus :) ale będe zaglądał :)
|
|
Zwała rudy błazen z druhem
|
|
algerolth Witaj :) Występy artystyczne będą w czwartek na spotkaniu ,jak chłopaki puszek nazbierają ;) hahaha - Dlaczego na polowaniu strzelał pan do swojego kolegi? - pyta sędzia na rozprawie. - Wziąłem go za sarnę. - A kiedy spostrzegł pan swoją pomyłkę? - Kiedy sarna odpowiedziała ogniem...
|
|
Odświeżę temat. Czy jest w Łomży jakaś wypożyczalnia rowerów?
|
|
dziadka_kalesonki wczoraj troche zaniedbały forum;)
|
|
witam Wariatów:-) nie ma to jak popoludniowo- nocna zmiana.zakuwają w kierat o 14 i spuszczają jak nie ma co robić:-(.ten tydzień mnie wykończy.ale za to niedziela,ale za to niedziela... milego dnie Życzę Wszystkim,ale przede wszystkim mojej PANI:-)
|
|
wolny niewolniku nie narzekaj :) Praca w nocy jest najlepsza, cały dzień masz wolny :) I możesz służyć swojej Pani :)
|
|
7angelfree 7angel też bym chciała żeby ktoś o mnie tak dbał jak ja o Was ;) hehe Nic nie zaniedbały tylko kalisony zmęczone były .......a nagadały się z czarnną77 ,enyą i robciem na spotkaniu ....wolę na żywo rozmawiać .
|
|
po co zaczynać temat nie mając nic do powiedzenia?:-(, dzięki Marzycielku,wzajemnie < wieczne im odpoczywanie >
|
|
wolny niewolnik Szczególnie czuję się zaniedbana przez Mojego niewolnika ;) Twoja Pani również życzy Mojemu niewolnikowi miłego dnia :)
|
|
maruda Pani nie odczuwa służby Mojego niewolnika ,już miałam sprzedać na najbliższym targu niewolników ;) rudy błazen z druhem
|
|
wolny niewolniku :) Bój sie boga od 1 w domu i nie dbasz o swoja damę ?????? Przesypiasz 1/2 dnia :) jesteś leniwym niewolnikiem :) Twoja pani powinna wystawić ci glejt i odesłać w świat :):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Myślicielek, nie masz nic mądrego do powiedzenia, więc się wycofujesz. Typowe. Lepsze to, niż miałbyś nadal brnąć i wypisywać te głupoty.
|
|
aby móc zagrać należy kupić grę
|
|
alibaba podejzewam ze nawet jak doniesiesz to oni z tym za wiele nie zrobia. Zobacz sprawe z Brzezinskim jeszcze odszkodowanie mu dadza. Moze zaszkodzisz ale kilku plotkom.
|
|
może w następnym tygodniu moja PANI odczuje slużbę.tak przesypiam pól dnia,ale to pól wolnego od pracy dzielę na pól i przesypiam.Wy tu o jakiś zimnych marzeniach Rozmawiacie,że już soboty nie mogę się doczekać.
|
|
Ja uciekam na razie :( po południu do was rzucę swoim szklanym oczkiem :) Bawcie się dobrze :) Coś mam czuja że ta noc będzie gorąca :):):):) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
maruda Dziadunio morzy o zimnym piwie ,a kalisony żeby poleżeć na polanie w lesie .....wczoraj byłam z czarną77 ,ale tak gorąco było ,że uciekłyśmy na plażę się opalać :) wolny niewolnik Twoja Pani węszy wkręty ..........praca a Ty na forum siedzisz ?;) hehehe Chyba ,że przerwa śniadaniowa ;) hehe
|
|
Siema siema ...... Ogłoszenie z ostatniej chwili....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niewolnika sprzedam za niedrogo -mało je -nie używa papieru toaletowego (bardzo ekonomiczny) -pracuje bez przerwy -non stop zadowolony -gwarancja rozruchowa -jeśli ma być dostarczony przez firmę kurierską za pobraniem doliczamy niedrogą sumkęęęę OKAZJA
|
|
maruda Fajna nuta :):) Uzbrojony tylko w uśmiech, idę w miasto sam. Dzwony dzwonią jest niedziela, tam gdzie jestem ja. Moje imię nie jest ważne, jedno ważne jest: Kogo nazwać mam człowiekiem, kogo tak,a kogo nie. Nikt nie będzie mnie prowadził idę tam gdzie chcę, sam kontrolę mam nad sobą, nie pouczaj mnie Najpierw musisz pełzać żeby, móc pod każdą górę wejść, podnieś głowę już, razem ze mną tak zaśpiewaj: Nie dam się, jestem ja i to mój dzień, płaczę gdy nikt nie widzi moich łez Czasem czyny, czasem losy słowa bolą nas. Dalej bracie jeszcze runda, kto chce całą prawdę znać nie dam się, jestem ja i to mój dzień, płaczę gdy nikt nie widzi moich łez. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
witajcie wszyscy
|
|
Zbychu Siema Zbychu :) Widzę ,ze mogę na Ciebie liczyć w sprzedaży Mojego niewolnika w razie jak się nie sprawdzi ;) hehe
|
|
ile za tego niewolnika????????????
|
|
sorki kalesonki ale obowiązki
|
|
|
Witam wszystkich;) marudo no pozazdroszcze Tobie tych Bieszczat:)
|
|
a ja biedna musze autobusem wracać do domu bbbbbbuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
madziara Spoko , kalisony rozumieją ;) Jedzie pociąg z daleka na nikogo nie czeka ......obowiązki czekają i nie ma wyjścia trzeba wykonywać ;)
|
|
madziara u mnie wszystko ma jedną cene czyli .....ZA NIEDROGO :-) rudy błazen z druhem
|
|
witajcie dziadka kalesony, 7angel, maruda i pozostali kalesony, ale te występy to na starym rynku rozumiem, w knajpie może być za mało miejsca.. Te teatrzyki co były niedawno będą mogły się schować.
|
|
niedrogo powiadasz za winko może być
|
|
dziadka_kalesonki pozazdrościć tylko wam wypoczynku ;)
|
|
madziara Zbychu piwo lubi i gotówkę ;) hahaha
|
|
no jestem ciekawa jak robciu gra na gitarze
|
|
30 piwów 12 winów i 2 litry bimbru OK ????
|
|
Zbychu Wiem ,wiem ,czytałam SPOKO ,następnym razem Wszyscy się zbierzemy ;) madziara Miło,ze Nas czytasz jak nie możesz być na forum ,mam nadzieje ,że zawitasz na następne spotkanie :) Jest naprawdę SUPER :):):) Kalisony muszą się pożegnać ,też obowiązki wzywają ,potem do Was zajrzę Moje " bandziory" ;) MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ :):):)
|
|
|
|
to od kiedy pani POREDOWA taka tania??? ja pamietam swoja stycznosc z nia------------ masakra!!!!!!!!!!!!!!!!W akcie notarialnym mozesz zapisac to co uwazasz za sluszne -poniewaz ona wczesniej przygotowala akt zgodnie ze swoim widzimisie --------normalnie wkurzyla sie ze musi od nowa redagowac !!!!!!!!!!! ale i tak postawilam na swoim.Boze gdym tego nie zrobila to moja matka i brat mieszkali by pod mostem albo w najleszym przypadku w domu dla bezdomnych!!!!!!!!!!!!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
Zbychu no fajna impreska ;) jak czas pozwoli i fundusze pojadę na audioriver na Kryptic Minds , The Qemists :)
|
|
czy ktoś z z Łomży lub okolic dostał jakiś zwrot za kartę pojazdu.piszcie..............
|
|
w pracy jestem 7anioł... hmmm a gdzie moja omania????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |