Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wykorzystywane w Kościele do posług niższych |
dziadka_kalesonki hmm.. dziśiaj wstałem trochę z musu;) Oj gdzie się podziewały wczoraj dziadka_kalesonki:)?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wykorzystywane w Kościele do posług niższych |
|
moje gacie :) tak tak akurat uwierzę :) ale niech będzie , ugodowy jestem okrytnie:) Omanio:) rudy błazen z druhem
|
|
ehhhhhhhh Nie ma jak to mieć ślady błękitnej krwi w chłopskich żyłach :):):):):)
|
|
Kurka wodna net się tnie nie mogę nic pisać:(
|
|
@ czarnasukaczarna O ile mi wiadomo, to forum jest od 16 lat. Jeżeli chodzi o Mazury to polecam miejscowość Nowe Guty, jezioro Śniardwy. Całkiem blisko Łomży, sympatyczna atmosfera, naprawdę fajnie:)
|
|
Mam do sprzedania bluzę polową. wzór 127/MON (całoroczny) Rozmiar bluzy 92/160 Bluza tylko kilka razy założona. Pisać na e-mail mala761@interia.pl
|
|
Czy Wy też nie możecie się zalogować na stronę nivea.pl?
|
|
gdy przeczytalam ten artykul -na bank pasuje do mojego Opla:) ale producent robi wszystko abys jezdzil dlugo i drogo! nawet ta swoja cholere przeswietlalam przez kompa ------------ i co??? ano nic! sprawny! czepiam sie :)))))))? najgorsze to jest to ---ze nikt nie chce mnie podwiezc BOOO slysze podczas pracy silnika nie wazne jakiego samochodu cos nie tak:))) Syn krzyczy ,ze urojenia mam -ale po kilku m-cach mowi -mialas racje .Poprostu slysze ciche dzwieki. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
No tak , najlepiej :( A o dziadku wszyscy zapomnieli , pod Ratuszem byli, ale żeby komus przyszło do głowy dziadziowi zapracowanemu :):)podesłać zimne Tyskie przez USB to już nie :( Ehhhhhhh życie, zycie :(:( :) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |